terug naar selectie

Wouter Drijfhout

Manager ICT
Vakgebied: Information Technology – management
Functie: Manager ICT, Directeur ICT, Directeur IT, Hoofd Automatisering, Projectmanager, Projectmanager IT, Senior Project Manager, Teamleider IT
Locatie: Friesland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Tarief: €75 - €90
Beschikbaarheid: In overleg uur

IT manager IT consultant Project manager Interim CTO Agile Coach
BeschikbaarLaatste check: 20 oktober 2017
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio
Downloads

Ik voel me thuis in elke organisatie die ambitieus is en werkt aan een mooie stabiele toekomst. In elke organisatie kan ik functioneren in diverse ICT rollen met een link naar de business. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de informatisering, IT-infrastructuur en software development, waarvan 15 jaar managementervaring.

 

De ervaring is aanwezig in het oprichten / opbouwen / herinrichten van (SCRUM) teams, fungeren als Product Owner en het managen van projecten waaronder het uitrollen Continuous Integration en -Delivery (software- en operations development) straten, migreren naar de cloud (traditoneel IaaS / BaaS / DRaaS of naar Azure), upgraden en/of saneren van platformen en zelfs projecten buiten de ICT.

 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we kunnen groeien en plezier hebben in ons vak, dus bij voorkeur op een Agile manier werken.

Branche/sector
Consultancy, Informatie en Communicatie Technologie (ICT)
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Team manager / CTO / Agile Coach / projectmanager
Leidinggevende ervaringen
Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2
Ervaring als MT-lid
Ja
mei 2016 - augustus 2017
manager DevOps a.i.
Herstructureren van de afdelingen (20 Fte), waaronder het afvloeien en aannemen van collega’s i.s.m. de directie & HRM. Opzetten van Agile manier van werken met meerdere SCRUM teams. Operationele werkzaamheden, zoals het leiding geven tijdens grote calamiteiten, begeleiden ISO-certificering, regelen WBSO-aanvragen i.s.m. partner, etc. Migreren naar een Continuous Integration & -Delivery platform op basis van de laatste Microsoft Technologie (versie 2017). Inrichten van een Cloud Enabled Workplace met zowel Mac als Windows op basis van de laatste Microsoft Technologie (Office 365 Business Suite).
december 2015 - mei 2016
Product Owner / Projectmanager
Migratie van virtuele- en fysieke servers / storage naar Uniserver Inhoudelijk en coached begeleiden van het migratie team. Als ICT Architect fungeren binnen ’t team.