terug naar selectie

Willem Bos

Manager ICT
Vakgebied: Information Technology – management
Functie: Manager ICT, Projectmanager, Projectmanager IT, Teamleider IT
Locatie: Heel Nederland, Benelux
Tarief: €75 - €95
Beschikbaarheid: In overleg uur

Teamleider Verandermanagement Lijnmanagement Projectmanagement Scrummaster
BeschikbaarLaatste check: 2 juni 2020
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Waar ik veel energie van krijg is het gezamenlijk tot stand brengen van resultaten met mensen die gericht zijn op groei van zichzelf en van anderen. Wat ik hierbij belangrijk vind is een positieve en oplossingsgerichte houding. Ik neem graag het initiatief om zaken op een effectieve manier te organiseren. Door mijn ervaring in verschillende management rollen communiceer ik gemakkelijk en maak ik makkelijk verbinding op verschillende niveaus binnen een organisatie. Door mijn brede interesse en flexibele houding ben ik op verschillende gebieden inzetbaar. Dit hoeft zich niet te beperken tot IT. Met Moving Talent heb ik in de afgelopen jaren verschillende trajecten gedaan waarbij ik de inzetbaarheid van medewerkers heb vergroot en daarmee het maximale uit teams en organisaties heb gehaald. 

Tenslotte ben ik een persoon die eerlijkheid, respect en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft en graag opereert op basis van vertrouwen. 

Branche/sector
Consultancy, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Overheid en semi-overheid, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Ing.
Leidinggevende ervaringen
Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS-Office
Expert