terug naar selectie

Werner van der Hart

Business controller
Vakgebied: Finance & Accounting – control
Functie: Business controller, Concern controller, Controller, Financial Controller, Manager Control, Medewerker Finance & Control , Medewerker Planning & Control , Procescontroller, Zorg controller
Locatie: Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht
Tarief: €80 - €90
Beschikbaarheid: 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40 uur

professionele administratie financiele risico's goede control treasury management informatie midden /lange termijn
Beschikbaar vanafLaatste check: 5 juli 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben een betrokken en bekwame finance professionals die op interim-basis werkzaamheden voor uw organisatie kan uitvoeren.
Als een ervaren business controller kan ik het management ondersteunen als sparring partner en zal ik mijn ruime ervaring in Finance, Control en ICT gebruiken om het controlproces, de managementrapportages en AO/IC te verbeteren. Uitgangspunt hierbij is de strategie van de organisatie en de behoefte aan stuur- en verantwoordingsinformatie van het management.
Met mijn ruime ervaring als leidinggevende en een goede vorm van humor kan ik een positieve bijdrage leveren aan het inrichten, optimaliseren en integreren van financiële administraties.
Het letterlijk leveren van meetbare toegevoegde waarde en het behalen van de afgesproken doelen, zijn mijn drijfveer. Dit realiseer ik door inzet van de juiste persoon voor de juiste taak en waar nodig uiteraard door zelf de handen “uit de mouwen te steken”. Ik communiceer erg gemakkelijk op diverse niveaus, met alle stakeholders, ik ben een zeer vaardige, zelfstandige, initiatiefrijke, analytisch sterke, (financieel) manager met ruim 15 jaar ervaring als (Finance) Manager bij verschillende organisaties. Daarnaast ben ik een overtuigende people manager die, daar waar mogelijk, uw medewerkers zal coachen en prikkelen om het beste uit zichzelf te halen. Als financial professional heb ik een rijke en zeer brede ervaring opgebouwd. Hierdoor ben ik uiterst breed inzetbaar.
Ik ben inzetbaar voor alle organisaties, maar heb de laatste jaren veel ervaring opgedaan bij  zorginstellingen, maatschappelijk betrokken organisaties en overheden die te maken hebben met belangrijke en complexe veranderprocessen. Ik help u met uw maatschappelijke opdracht te vertalen in passende financiële instrumenten. Een maatschappelijke opdracht vraagt om grip op uw financiële middelen. Om met beperkte middelen een maximale bijdrage leveren zonder dat de financiële slagkracht van uw organisatie verloren gaat.
 

Branche/sector
Communicatie en Media, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Telecommunicatie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Titel (afgeronde opleiding):
MSc
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
3
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Unit 4
Goed
SAP
Matig
Exact
Goed
Cognos
Goed
Excel
Expert
Hyperion
Matig
Nedap
Goed
Bizon, IBS
Goed
Accountview
Goed
Qlikview en Qlik Sense
Goed
Oracle BI
Goed
OctoQ
Matig
Scansoftware, Elvy, proactive Scansys
Goed
Beschikbaar per
02-01-2020