terug naar selectie

Ton Abelen

ICT adviseur
Vakgebied: Information Technology – adviseurs
Functie: ICT adviseur, Project adviseur
Locatie: Brabant, Limburg, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad, Midden-Nederland, West-Nederland, Zuid-Nederland
Tarief: €75 - €150
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36 uur

Strateeg Product Owner Strategie Kunstmatige Intelligentie Succes Scrum Consultant Kwaliteit Motiverend Workshop Informatie
Niet beschikbaarLaatste check: 14 juni 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Technologie werkend krijgen is één, maar dit in de praktijk zo neer zetten dat het ook echt gebruikt wordt en rendement oplevert is de echte uitdaging.

Mijn focus is op het succesvol toepassen van nieuwe technologie.

Onderscheidend aan mijn aanpak is dat ik de zowel management, de gebruiker en de techneut begrijp. Ik zorg ervoor dat ik deze partijen altijd op één lijn krijg voordat er begonnen wordt aan een project. Ik snap dat je requirements niet kunt opstellen door enquetes die gewenste antwoorden afdwingen, maar dat je écht je best moet doen om te begrijpen wat de impact van de uitdaging is.

Zoek je iemand die dynamiek en energie meebrengt en mensen aan het samenwerken krijgt om tot grote hoogte te stijgen en ineens wel nieuwe technologie omarmt? Bel mij dan.

 

Branche/sector
Consultancy, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Juridische dienstverlening, Overheid en semi-overheid, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Bedrijfskundig Management
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Breed scala aan software
Goed
september 2017 - januari 2018
Product Owner
Initiatief en begeleiding van project om mbo nieuwe technologie app te ontwikkelen om stress te meten bij medewerkers ter voorkoming ziekteverzuim. Project gaat door naar start-up project.
april 2017 - januari 2018
Artificial Intelligence Consultant
Opdrachtgever wilde graag experimenteren met AI om te kijken of dit echt rendement oplevert. Bijkomende uitdaging was dat succesvolle innovaties technisch werken maar in praktijk niet gebruikt worden. Door grondige analyse en continu sturing op succes is project bijzonder succesvol afgerond waarbij deelnemers spontaan intern presentaties over de voordelen van de oplossing. Hiermee heb ik aangetoond dat mijn aanpak om management inzicht te geven in mogelijkheden technologie en dit te begeleiden naar operationeel succes werkt. P.s. medewerkers besparen uren werk en zijn hier zeer positief over.