terug naar selectie
Wat anderen zeggen:
10.0
"Coaching op maat en zeer accuraat! Levert mij daad na raad op, tijdens mijn reintegratie."

Susan Spiekerman

Casemanager
Vakgebied: HR & Personeel – P&O
Functie: Casemanager, Reïntegratie adviseur, Reïntegratie Coach, Vertrouwenspersoon, Verzuimbegeleider, Verzuimconsultant
Locatie: Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Randstad, Midden-Nederland
Tarief: €65 - €85
Beschikbaarheid: 24 - 32 uur

Pitchen Loopbaanondersteuning Reintegratie Mediation Profilering
Niet beschikbaarLaatste check: 1 december 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio
Wat anderen zeggen

WANT WERKEN AAN WERK, WERKT!

CSS (Coaching Susan Spiekerman) biedt ondersteuning op diverse vraagstukken met betrekking tot (afstand tot) werk.

Dit kan uiteenlopen van coaching op het gebied van reïntegratie, loopbaan, of een HRM gerelateerd onderwerp. Mijn missie is coachen van personen in een ontwikkelproces dat helpt op het gebied van persoonlijke groei en vertrouwen, door middel van onderzoek, stellen van doelen, maar ook het wegnemen van weerstand en het bewust maken van zelfverantwoordelijkheid.

Met name voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is het vanuit mijn optiek van belang om het persoonlijke stuk (groei, zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid) aan te spreken/pakken in het traject. De ervaring leert inmiddels dat zelfverantwoordelijkheid een aspect is, waar veel meer uitgehaald zou kunnen worden. Mensen weten en kunnen namelijk vaak veel meer dan zij denken.

Mijn uitgangspunt is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een reintegratie- of loopbaanvraagstuk aan te pakken. Het ontdekken van verborgen talenten, richting bepalen, uitdaging creeëren, zijn zaken die zich het beste laten ontwikkelen met behulp van een coach. De visie die ik heb op deze aanpak is dat dit op een empatische maar ook resultaatgerichte wijze moet kunnen worden ingezet.

Vanuit mijn jarenlange ervaring ben ik gewend om met zowel medewerker als werkgever om de tafel te zitten. Om dan te komen tot het best passende traject met een voor alle partijen bevredigend resultaat is de inzet!

Indien contact gewenst, hoor ik dit graag van u!

Hartelijke groet, Susan Spiekerman

 

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Consultancy, Facilitaire dienstverlening, Financiële dienstverlening, Overheid en semi-overheid, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Leidinggevende ervaringen
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
5
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
MS Office Oracle HR Profit
Goed
januari 2015 - december 2016
8
Speciaal inzetbaar op 2e spoortrajecten, profilering, tot loopbaanbegeleiding. Eveneens inzet van mensen met een arbeidsbeperking.
Olivia Langenberg 10.0
"Coaching op maat en zeer accuraat! Levert mij daad na raad op, tijdens mijn reintegratie."