terug naar selectie

Semira Capar Smit

Procesmanager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Procesmanager, Afdelingsmanager, Backoffice Manager, Manager Bedrijfsbureau, Manager HR/ Personeelszaken, Manager Kwaliteit
Locatie: Gelderland, Overijssel, Oost-Nederland, Duitsland
Tarief: €95 - €125
Beschikbaarheid: In overleg uur

afmaker integrale aanpak kwartiermaker verbinder
BeschikbaarLaatste check: 14 januari 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

PROJECT & PROCESMANAGEMENT - COACHING
Arbeids- en Organisatiepsycholoog

Vanuit mijn passie voor sustainability, duurzaam leven en ondernemen en de groeiende vraag hiernaar heb ik binnen mijn bureau Irisvisie door de jaren heen projecten ontwikkeld en deze gerealiseerd.

Mijn aanpak is als volgt. Ik start als kwartiermaker, zoek bij de te ontwikkelen projecten partners in de regio. Het brengen van kennis en kunde bijeen om tot iets bijzonders en moois te komen dat waarde creëert voor betrokken partners wordt dan de volgende uitdaging. Tot slot zorg ik met ervaring van integraal project & procesmanagement voor de uitrol en realisatie van de projecten en tevens als eindverantwoordelijke voor: 
Tijd - Planning - Middelen - Conceptontwikkeling - Aantrekken samenwerkingspartners en Cofinanciering.

GROEN Ondernemen
Deze werkwijze resulteerde in projecten in de vorm van seminars, opleidingen en andersoortige. Zoals: Duurzame Business Picknick - Kids Picknick - Puur Twente & Masterclass Bestuur en Duurzaamheid. De rode draad die door deze projecten loopt is groen ondernemen samen met vele partners!   

INTERIM MANAGEMENT 
Naast het werken aan eigen gerealsieerde projecten werk ik ook in opdracht van partners op interimbasis en ondersteun ik professionals bij Persoonlijke ontwikkeling. Eveneens is het managen van de jaarlijkse Planning & Control Cyclus of het tijdelijk werken als programma/projectmanager binnen het publieke domein mijn ding.  

Meer informatie is te lezen op www.irisvisie.nl

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Consultancy, Energiebedrijven, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
doctorandus (drs.)
Leidinggevende ervaringen
Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
14
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Word - Excel
Goed