terug naar selectie

Roy van Schaik

ICT adviseur
Vakgebied: Information Technology – adviseurs
Functie: ICT adviseur
Locatie: Heel Nederland, Europa
Tarief: €85 - €125
Beschikbaarheid: 32 - 36, 36 - 40, > 40 uur

ICT Prince2 Oracle Trainer IT Microsoft CIO Manager Coach Project Programma Mentor
Niet beschikbaarLaatste check: 5 januari 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Mijn ervaring heb ik in verschillende rollen bij verschillende bedrijven opgedaan, van CIO, senior projectmanager, consultant, tot manager rollen, in gemeentelijke overheid, zorg, telecommunicatie, internet, energie, logistiek en ICT, zowel nationaal als internationaal.

Ook complexe ICT Infrastructurele (verhuis)projecten, implementatietrajecten op Windows, Oracle, FlexPod (Cisco & Netapp), virtuele platforms verbetertrajecten en netwerk-roll-outs behoren tot mijn ervaringsgebied. 

Mijn specifieke kennis en ervaring bevinden zich op het snijvlak van management, organisatie, telecommunicatie, logistiek en ICT. Vanuit (ICT)-visie, -Strategie & Beleid zorgdragen voor een up-to-date applicatielandschap en uitvoeren van programma’s en projecten zijn mijn sterktes.
Als peoplemanager, met mijn coachende leiderschapstijl weet ik tot nu toe het beste in de mens naar boven te halen en de beoogde resultaten te bereiken.

Mijn kracht ligt tevens in mijn up-to-date technische know-how op Microsoft-, Oracle- en Infrastructuur gebied, zodat een technische discussie met specialisten gevoerd kan worden en goede gefundeerde besluiten genomen kunnen worden. Daarnaast is het continu verbeteren van processen, procedures en systemen mijn tweede natuur. Sharepoint en Azure (Cloud-oplossingen) zijn mij ook niet vreemd.

Bij middelgrote tot grote organisaties met de daarbij behorende processen en systemen voel ik mij thuis en heb tot op heden security audits, ITIL implementaties en (verbeter) programma’s succesvol

Wellicht kunnen wij elkaar in de toekomst van toegevoegde waarde zijn.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank,

 

Met vriendelijke groet,

Ing. Roy C. van Schaik

Branche/sector
Consultancy, Energiebedrijven, Facilitaire dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Technische dienstverlening, Telecommunicatie, Transport en Logistiek
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Ing.
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
21
Ervaring als MT-lid
Ja
september 1999 - januari 1970
Consultant, Projectmanager, Programmamanager, ICT Manager, Director Network Services, CIO
22 interim opdrachten vervuld bij Gemeenten, Ziekenhuis, Telecombedrijven, Onderwijs en onderzoek, Politieacademie en logistiek.