terug naar selectie

Roland de Groot MScBA

Operationeel Directeur
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Operationeel Directeur, Adjunct-directeur, Algemeen directeur / CEO, Commercieel Directeur, Raad van Toezicht (RvT) - lid, Vestigingsdirecteur
Locatie: Heel Nederland, Europa, Buiten Europa
Tarief: €100 - €175
Beschikbaarheid: > 40 uur

Managementontwikkeling Organisatieontwikkeling Interim manager
Niet beschikbaarLaatste check: 22 september 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik heb de afgelopen jaren een ruime ervaring opgedaan op diverse managementniveaus bij diverse schadeverzekeraars en binnen de waardeketen van schadeverzekeraars, zowel binnen het brand-varia als het automotive domein. Momenteel ben ik als mede eigenaar verbonden aan DG&K Leiders en Managers B.V. Wij houden ons in de kern bezig met het oplossen van organisatie- en managementontwikkelingsvraagstukken vanuit een zelf ontwikkelde en zich bewezen, integrale, aanpak. 

Ik ben duidelijk en expliciet in wat ik van mensen verwacht. Daarnaast geef ik de mensen ruimte, invloed en vertrouwen bij het realiseren van de doelstellingen die we met elkaar hebben afgesproken. Tevens ben ik onder andere sterk in het doorvoeren van veranderingen door, vanuit een heldere visie, zaken te vereenvoudigen en daarna scherp te sturen op de uitvoering. Daarbij breng ik de juiste balans aan tussen het sturen op resultaat, vaardigheden en gedrag. 

Ik ben een open, daadkrachtige en integer persoon met een groot inlevingsvermogen die in staat is om mensen te inspireren en te stimuleren. Ik ben omgevingssensitief en analytisch. Ik ben sociaal vaardig en weet mensen vanuit de verbinding te overtuigen en te motiveren. 

Kijk ook gerust op mijn LinkedIn profiel voor de nodige aanbevelingen (https://nl.linkedin.com/in/roland-de-groot)

Branche/sector
Consultancy, Financiële dienstverlening, Intermediairs, Overheid en semi-overheid, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
MScBA, CMC
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
7
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Word
Goed
Excel
Goed
Powerpoint
Goed