terug naar selectie

Roeland van der Molen

Project manager
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: Project manager, Projectcoördinator, (Bedrijfs-) Adviseur, (Bedrijfskundig) adviseur, Projectmanagement support
Locatie: Brabant, Randstad, Midden-Nederland, West-Nederland, Zuid-Nederland
Tarief: €79 - €99
Beschikbaarheid: In overleg uur

data BI humor agile analytisch proces coach scrum machine learning hands on datananalyse energiek
Niet beschikbaarLaatste check: 7 januari 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben al tien jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. In die tien jaar heb ik mij ontwikkeld tot een allround data scientist. Mijn specialisme is bedrijven te helpen om data-analyse en business intelligence praktisch toe te passen. Mijn 'weapons of choice' zijn R (dataanalyse), MS Power BI (dashboards en rapportage).

Ik heb veel ervaring binnen verschillende domeinen van een waardeketen: Change & IT, Operational Risk en Product- & Procesmanagement zijn voor mij bekend terrein. Recent heb ik de Postacademische Opleiding Data & Business Analytics aan de Erasmus University met succes afgerond.

Passie, vernieuwing en mensgerichtheid zijn hierbij mijn belangrijkste drijfveren. Mijn kerncompetenties zijn doelgericht samenwerken, complexe materie begrijpelijk presenteren en datagedreven beslissingen nemen.

Ook buiten mijn werk wil ik allround zijn. Mijn gezin vormt daarin de hoeksteen. Sportief leg ik mij toe op de (halve) triathlon. Minder sportief drink ik graag een (speciaal) biertje met vrienden of geniet ik van een avondje binge watching op de bank. Er gaan helaas maar 24 uur in een dag.

Branche/sector
Consultancy, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Juridische dienstverlening, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-Doc
Titel (afgeronde opleiding):
LLM
Leidinggevende ervaringen
Tactisch
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
Power BI
Expert
R
Expert
Excel
Goed
Tibco Spotfire
Expert
Powerpoint
Goed
SQL
Goed