terug naar selectie

Robert Heideman

Manager Kwaliteit
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Manager Kwaliteit, Afdelingsmanager, Manager Bedrijfsbureau, Office manager, Operations Manager, Procesmanager
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €75 - €100
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, In overleg uur

ondernemend manager gedreven
Niet beschikbaarLaatste check: 11 december 2018
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Mensen kennen mij als een enthousiast en spontaan persoon. Makkelijk toegankelijk en prettig in de communicatie. Ik voel mij thuis in een omgeving van verscheidenheid aan mensen en geniet van de contacten. Mensen beleven mij als doortastend, eerlijk en betrouwbaar.
Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen voor de toekomst, zowel voor het individu als voor de organisatie. Mensen zien mij als een initiatiefrijke en creatieve visionair.
Door mijn ruim tienjarige managementervaring heb ik veel geleerd over het functioneren van diverse organisaties. Door mijn sociale vaardigheden en analytisch vermogen ben ik collega’s en organisaties tot steun. Ik reageer veerkrachtig op stress, ben besluitvaardig en evenwichtig. Mensen geven aan dat ik goed kan plannen en organiseren en daarbij resultaatgericht ben. Het heeft ook echt mijn passie.
Doordat ik veel ervaring heb opgedaan in internationale business (Duitstalig) ben ik steeds meer omgevingsbewust geworden. De maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen hebben een belangrijke rol gespeeld in het opzetten van een organisatiestrategie waardoor mijn blikveld enorm verruimd is.
Omdat ik ook jarenlang als kam manager heb gefungeerd bij diverse bedrijven ben ik steeds meer de punten op de i gaan zetten. Ik breng graag structuur aan in chaossituaties.
Tot slot voel ik mij sterk verantwoordelijk voor mijn taken en ben een echte volhouder.

Ik help uw organisatie ook graag op weg als het gaat om bekende zaken als MVO, ISO-normering, VCA, RI&E, FSC, PEFC, ATEX, BHV en HKZ. Ik geef advies en begeleid uw organisatie in de weg naar het gewenste keurmerk of de gedroomde normering. Dat doe ik stap voor stap. Eerst wordt er advies gegeven over de te bewandelen route, daarna begeleid ik u richting einddoel. Ik ben uitstekend op de hoogte van de eisen waaraan uw onderneming moet voldoen en van de extra inspanningen die daarvoor geleverd moeten worden. U krijgt na een consult van mij een eerlijk en helder advies.

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Consultancy, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Handel en retail, Industrie en productie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
kwaliteitsmanager
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
15
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Excel
Goed