terug naar selectie

Rob van Zwol

Afdelingsmanager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Afdelingsmanager, Manager Bedrijfsbureau, Manager Facilitair
Locatie: Heel Nederland, België
Tarief: €80 - €100
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, In overleg uur

Nieuwsgierig Betrokken Anders denken - Creatief Ondernemend Gestructureerd
Niet beschikbaarLaatste check: 17 oktober 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Duurzaam management - makkelijker en leuker!

Vanuit mijn bureau 'Het Manangement Buro Van Zwol' help ik organisaties bij het inrichten en optimaliseren van hun management en begeleid ik managers op individuele basis. Ik zie Het Management als verantwoordelijke voor alles en ik ben ervan overtuigt dat een Makkelijker en Leuker management het rendament van organisaties enorm verhoogt en daarmee het eindresultaat.

Maar toch ... ik was zelf manager. En ik wil ook graag manager zijn en blijven. Dat doe ik door het vervullen van interimopdrachten. Daarmee blijf ik met beide benen op de vloer. Ik ben een peoplemanager, met oog voor processen, die zich richt op het bedrijfsresultaat.

Over mijzelf. In het facilitaire werkveld ben ik in diverse branches (profit en non-profit) afdelingsmanager geweest. 25 jaar. Op mijn linkedIn profiel leest u daarover. 

Structuur en creatie zijn voor mij sleutelbegrippen. Het zijn elkaars tegenpolen en juist dat brengt mij tot generalist, all-round en integraal.
Mijn betrokkenheid is groot. Ik luister, stel vragen die ertoe doen. Ik wil weten waar het overgaat. Wat er nu is. Status Quo. Wat er speelt. Wat men wil. Ik wil graag weten wat U wilt.

Tijdens een oriëntatiegesprek (face-to-face of telefonisch) geef ik u graag aan wat ik voor u kan betekenen en kan doen.

Branche/sector
Consultancy, Facilitaire dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Transport en Logistiek
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
BBA
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja