terug naar selectie

Rob Jongerhuis

Registercontroller (RC)
Vakgebied: Finance & Accounting – control
Functie: Registercontroller (RC), Project Controller, Procescontroller, Medewerker Planning & Control , Medewerker Finance & Control , Manager Control, Groeps- / Group Controller, Financial Controller, Cost controller, Controller, Concern controller, Commerical controller, Business controller
Locatie: Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad, Midden-Nederland
Tarief: €65 - €125
Beschikbaarheid: 24 - 32, 32 - 36, In overleg uur

projectcontrol projectcontrol projectcontrol projectcontrol projectcontrol
Niet beschikbaarLaatste check: 18 april 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben een ervaren en gedreven Commerciële Financieel Professional met een brede achtergrond op het gebied van financiën, planning en control, Programma- en Project Management.  In de rollen van  Business- / Project Controller kan ik door overzicht te houden, vertrouwen te wekken met oplossingen komen die risico’s verminderen en het financiële resultaat verbeteren. Door veel en brede ervaring in een internationale (Innovatieve /R&D) omgeving (Fokker, Stork, Rheinmetall,) in alle aspecten van het opzetten van processen en projecten, financiële sturing en -beheersing van organisaties en onderhandelingen kan ik de aard van het project en het verhaal achter het project snel doorgronden. Hierbij komt mijn technische achtergrond (HTS werktuigbouwkunde) en mijn werk voor defensieprojecten (NH-90, Boxer en diverse kleinere) mij vaak goed van pas. Daarnaast heb ik ervaring in zowel de not-for-profit als de profit sektor.

Naast het opzetten en beheersen van grote complexe projecten heb ik als projectcontroller ervaring met risicoanalyses, procesverbeteringen, rapportages, verzekeren en coördineren van subsidies. Ik ben nieuwsgierig en sta open voor nieuwe ideeën en onbekende situaties en kijk verder dan de financiële functie alleen. Door permanente educatie houd ik mij kennis en inzichten fris en door BootCamp en Spinning houd ik ook mijn lichaam in vorm. Met deze bagage ga ik aan de slag om ideeën in de praktijk te brengen en kansen te creëren. Mijn werkomgeving is bij voorkeur in beweging waarbij ik graag invloed heb op de strategie en besluitvorming. Goede samenwerking vind ik belangrijk omdat één plus één meer dan twee is.

Een functie bij een innovatieve speler / een organisatie de wil professionaliseren  spreekt mij bijzonder aan. De functie elementen sparring partner en financieel expert passen goed bij mij. 

Branche/sector
Energiebedrijven, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Industrie en productie, Overheid en semi-overheid
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
Senior Financial (RC) ervaring in business control en project control (profit & not-for-profit)
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
SAP
Goed
Exact
Goed
Excel
Expert
Microsoft Office
Goed