terug naar selectie

Piet Visscher

Commercieel Directeur
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Commercieel Directeur, Operationeel Directeur
Locatie: Heel Nederland, Europa
Tarief: €95 - €110
Beschikbaarheid: 32 - 36, 36 - 40, In overleg uur

Verbinder
Niet beschikbaarLaatste check: 5 mei 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben een ervaren en gemotiveerde sales en operationeel manager, meer dan 25 jaar ervaring is proces verbetering en in het ontwikkelen / bouwen van effectieve service en sales teams.

Ik richt mij graag op[ onder presterende bedrijfsonderdelen om die om te zetten naar rendabel en duurzaam winstgevend.

Dit doe ik d.m.v. het analyseren en bijstellen van de bedrijfsprocessen, invoeren van digitalisering en kijken naar de kostenbeheersing.

Ik heb een luisterend oor en weet diverse teams te coachen en motiveren en met deze gemotiveerde teams uitdagende situaties aan te kunnen en de verwachtingen te overtreffen en te streven naar continue verbetering.  

Ik ben een no nonsense manager. met als Motto:  Gemotiveerde medewerkers, de juiste processen en digitale technologische hulpmiddelen, creëren kwaliteit, hoge klanttevredenheid en winstgevendheid. 
 Het creëren ven een plezierige werksfeer en hierdoor krijgen van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers,  naast het opzetten van de juiste bedrijfsprocessen is een van de belangrijkste onderdelen van een goede bedrijfsvoering.

Mijn omgeving omschrijft mij als een toegankelijke, betrouwbare en gedreven people manager, oplossingsgericht en met een goed gevoel voor humor.
Ik wil graag in een (klant-) omgeving met dynamiek en ambitie, waar oog is voor resultaat maar met naam voor mens en maatschappij. 

Ik ben beschikbaar zowel in vaste dienst als interim, als Directeur, Manager, Coachend Leidinggevende, zowel nationaal als internationaal. Ik ben erg geïnteresseerd om mijn kennis en ervaring in te zetten in een nieuwe organisatie. Interesse om daarover met mij van gedachten te wisselen? Ik maak graag tijd voor een kop koffie. 

Branche/sector
Consultancy, Technische dienstverlening
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Leidinggevende ervaringen
Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
microsoft / word / Exel / PP
Goed
CRM / Salesforce
Goed