terug naar selectie

Peter Paul Cornielje

Operationeel Directeur
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Operationeel Directeur, Adjunct-directeur, Algemeen directeur / CEO, Vestigingsdirecteur
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €70 - €100
Beschikbaarheid: 16 - 20, 20 - 24 uur

Strategisch Bedrijfskundig Operationeel
Niet beschikbaarLaatste check: 21 augustus 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Persoonsbeschrijving

Positief kritisch, onafhankelijk, kwaliteitsgericht en innovatief, zijn kwalificaties die bij mij passen. Ik ben iemand met een bedrijfskundig brede scope op zowel strategisch als operationeel gebied. Het creëren, ontwerpen en invoeren van ideeën en plannen om uiteindelijk met elkaar zaken beter te doen, daar word ik positief door gemotiveerd. Ik laat mensen groeien in hun functie door henzelf verantwoordelijk te laten zijn en daar waar nodig of gewenst hen te ondersteunen vanuit een achtergrondpositie.

In mijn communicatie ben ik zakelijk en objectief, maar wel met een hoge mate van gedrevenheid. Ik laat me wat minder beïnvloeden door emoties, ga op zoek naar redenen en argumenten en scheidt daarbij de persoon van de zaak.  Ik kies er bewust voor om meer te luisteren dan te spreken en als ik vanuit mijn positief kritische houding een reactie geef, zal ik dat altijd weloverwogen doen. Ik besef als geen ander dat we elkaar nodig hebben om goede resultaten te bereiken. En dat we dat vooral samen moeten doen. Ieder vanuit zijn of haar verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Ik merk door mijn gedrevenheid, dat ik mensen enthousiasmeer.

Meerwaarde

Mijn toegevoegde waarde zit in het samen bedenken van oplossingen in het kader van toekomstige ontwikkelingen en het creëren van nieuwe ideeën, maar ook de operationele uitwerking en uitvoering daarvan. Mijn vizier is sterk op de praktijk gericht.

Branche/sector
Communicatie en Media, Consultancy, Financiële dienstverlening, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Intermediairs, Juridische dienstverlening, Onderwijs en Onderzoek
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
24
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Word, Excel, PowerPoint
Goed
Financiële software
Goed
CRM\\\\\\\'s
Goed
Wordpress
Goed