terug naar selectie

Paul van Woensel

Project manager
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: Project manager, Projectcoördinator, (Bedrijfs-) Adviseur, Projectmanagement support
Locatie: Brabant, Drenthe, Flevoland, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Heel Nederland, België, Duitsland
Tarief: €40 - €85
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, In overleg uur

opzichter sales logistiek management projectmanagement Planning utiliteit civiel Facilitaire zaken vastgoed
BeschikbaarLaatste check: 11 oktober 2019
Contact
Profiel
CV & Portfolio

In het verleden ruim 15 jaar ervaring opgedaan als calculator, werkvoorbereider, sales en projectleider. Ook in de prefab beton/metaal en logistiek, veel ervaring in civiele en utiliteitwerken, o.a. diverse distributiecentra en uitbreiding A73 in Limburg. Ook in de logistieke en retailsector projecten in het opzetten/installeren en indelen van productielijnen en magazijnen. Ik heb mijzelf bewezen als een coachende leidinggevende die het beste uit de mensen probeert te halen en daarop te promoten zodat het zelfvertrouwen toeneemt en men beter in zijn vel komt te zetten wat dus de prestaties en uiteindelijk bedrijfswinst ten goede komt.

Laatse jaren ook veel projecten in het beheer en onderhoud van bestaand vastgoed gedaan op inspectie/opname tot en met renovatie en controle/oplevering nivo, zo ook gesprekken met potentiële huurders en bestaande huurders/kopers. deze ervaring komt voort uit het feit dat ik in het verleden een eigen makelaarskantoor/vastgoedbedrijf heb gehad. Ook als opzichter en supervisor werkzaam geweest.

Ik heb bij familiebedrijven en grote internationale concerns mijn diensten bewezen, verder geef ik les en coach ik particulieren en doe nog wat bestuurlijke taken. Voorstander van LEAN en BIM integratie in de bouw om kosten te reduceren.

Kortom een commerciële, communicatieve en creatieve duizendpoot, iemand die van aanpakken houd en problemen niet uit de weg gaat, maar ze oplost.

Vrijblijvend meer informatie, mail gerust.

pwoensel@ziggo.nl 

 

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Consultancy, Facilitaire dienstverlening, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Handel en retail, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Industrie en productie, Land- en tuinbouw, Overheid en semi-overheid, Technische dienstverlening, Transport en Logistiek, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Bachelor projectmanagement
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
11
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Office
Goed