terug naar selectie

Michel van der Meij

Directeur Finance & Control
Vakgebied: Finance & Accounting – management
Functie: Directeur Finance & Control, CFO / Financieel directeur, Finance Manager, Manager Finance & Control, Manager Planning & Control
Locatie: Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Tarief: €80 - €145
Beschikbaarheid: In overleg uur

Nauwgezet Veelzijdig Proactief Georganiseerd Resultaatgericht
Niet beschikbaarLaatste check: 25 oktober 2018
Contact
Profiel
CV & Portfolio

Zeer ervaren financieel manager / controller  met veel kennis van de feitelijke financiële administratie, controlling en de link met de business. In staat om vertaalslagen tussen finance en operations te maken en deze te communiceren op alle niveaus binnen de organisatie.

Highly experienced financial manager / controller with wide-ranging factual knowledge of accounting and controlling and their business links; interface between finance and operations who can communicate conversions on all organisational levels

Branche/sector
Handel en retail, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Titel (afgeronde opleiding):
MSc MFC
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
9
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
SAP
Goed
MS Office
Expert
Exact
Goed
Cognos
Matig
Qlikview
Matig
februari 2017 - januari 1970
Manager
BSM Business Solutions BV (02-2017/heden) Opdracht; opstart en begeleiding organisatie. Tevens de verzorging van de administratie zodat de organisatie haar financiële doelstellingen kan realiseren.
december 2014 - januari 1970
Manager Finance
Dogen Beheer BV (12-2014/heden) Opdracht; het realiseren van de financiële doelstellingen van de organisatie en de afbouw en ontbinding van de vennootschap.
oktober 2014 - januari 2017
Management consultant
Bright-BI (10-2014/1-2017) Opdracht; opstart en begeleiding organisatie zodat de organisatie haar financiële en commerciële doelstellingen kan realiseren.
februari 2013 - december 2015
CFO /CIO
DGN retail BV (02-2013/12-2015) Verantwoordelijk voor het realiseren van de operationele, beleidsmatige, financiële en ICT technisch doelstellingen van de organisatie en het waarborgen dat deze aansluiten op marktontwikkelingen en -eisen.