terug naar selectie

Martin Kugel

Communicatie adviseur
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – communicatie
Functie: Communicatie adviseur, Communicatie manager, Communicatie medewerker, Hoofd Communicatie, PR adviseur, PR manager
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €58 - €999
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, > 40 uur

Content B2B Online Communicatie Marketing Community
Niet beschikbaarLaatste check: 13 oktober 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Mensen en organisaties communicatiever maken is wat ik doe. Vaak gaat het om het (verder) professionaliseren van de communicatie. Zowel processen, afdeling als mensen. Ik ben een zelfstandige, ervaren en hands-on communicatie vakman met een gedegen opleiding op HBO-niveau. Gewerkt in klantgerichte bedrijven en mensgerichte non-profit organisaties. De rode draad in mijn CV is kwaliteit, verandering en dynamiek. Het niveau moet omhoog, er moet iets gebeuren qua communicatie en wel nu!

Graag werk ik in de volle breedte van het communicatievak. Dus zowel intern als extern, online en offline, schrijven en organiseren, etc.
Dus ook zowel denken als doen. Zoals een opdrachtgever laatst zei: “ervaren genoeg om mee te denken en hands-on genoeg om het ook uit te voeren.”

Trefwoorden: sociaal, nuchter, stressbestendig, resultaatgericht, gepassioneerd en ondernemend.

Anderen over Martin (profiel detacheringsbureau; 3x gedetacheerd):
Martin heeft een eerlijke, open en rustige persoonlijkheid en ruime ervaring in communicatie en specifiek marketingcommunicatie. Deze heeft hij veelal opgedaan in een innovatieve omgeving. Martin is een pionier en een gesprekspartner op elk niveau in de organisatie. Hij heeft ruime ervaring op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau als ook bij het opzetten van een afdeling en coachen van medewerkers.
Martin houdt van een informele cultuur, een omgeving waar de deur altijd open staat voor een vakinhoudelijk gesprek. Martin heeft een helicopterview, is oplossingsgericht en signaleert kansen. Hij denkt mee en heeft inlevingsvermogen. Kan goed achter achterliggende motivatie komen.
Sterke punten: analyse, planning, overzicht, vernieuwing, stressbestendigheid, humor.

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Communicatie en Media, Consultancy, Energiebedrijven, Facilitaire dienstverlening, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Handel en retail, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Industrie en productie, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Intermediairs, Juridische dienstverlening, Land- en tuinbouw, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Technische dienstverlening, Telecommunicatie, Transport en Logistiek, Banken en Verzekeraars, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Ervaren B2B communicatiespecialist
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
11
Ervaring als MT-lid
Ja