terug naar selectie
Wat anderen zeggen:
9.0
"Marjolijn heeft bij Woonstichting Etten-Leur gewerkt voor een periode van 7 maanden, ter vervanging van onze medewerker Corporate Communicatie. Ik heb haar leren kennen als een zeer ervaren en kundige communicatie professional. Ze werkte zich met veel ent"
Wat anderen zeggen:
9.0
"Marjolijn is gedreven klantgericht, betrokken, consciëntieus, kritisch en pro-actief. Een zeer professionele en all-round online marketeer! Ik zou haar absoluut aanraden! Ik zou haar absoluut aanraden! "

Marjolijn Willemsen

Communicatie adviseur
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – communicatie
Functie: Communicatie adviseur
Locatie: Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Oost-Nederland, Midden-Nederland, West-Nederland
Tarief: €70 - €85
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16 uur

Online communicatie Tekstschrijver Content creatie Copywriting Content strategie Content marketing LinkedIn Content schrijven Webteksten schrijven Website teksten schrijven Online marketing
BeschikbaarLaatste check: 10 januari 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio
Wat anderen zeggen

Over Content specialist Marjolijn Willemsen

Mijn naam is Marjolijn. Enthousiast, ondernemend, energiek en vol ideeën! Een marketeer die helemaal into content is én oprichter van het online platform www.gezondekids.nl.

Beschikbaar op freelance/ interim basis voor het verzorgen van communicatie- en content opdrachten. Van het opzetten van een content marketing strategie, de praktische uitwerking of voor het schrijven van teksten en content.

Mijn signatuur:

 Communicatievraagstukken vertaal ik snel door naar content ideeën en strategieën, waarmee jij het verschil gaat maken

♦ Praktische aanpak

♦ Ik weet wat werkt en wat niet

♦ Content die de juiste klanten aantrekt en aanspreekt

♦ Ik maak gebruik van verkooptechnieken, onbewuste beïnvloeding en online marketing – zonder pusherig te zijn

♦ Fijne persoonlijkheid, die 100% voor jouw succes gaat


Tot slot nog een aantal quotes van tevreden opdrachtgevers

“Wij waren heel blij met Marjolijn omdat zij niet alleen een hele goede online marketeer/adviseur is, maar ook een sterke communicatieadviseur. Zij heeft zich het vakgebied van vastgoed in no-time eigen gemaakt. Ik zou haar absoluut aanraden!”
Ines van Steenbergen, Teamleider Vastgoed Marketing & Communicatie Bouwinvest

“Het communicatieplan dat je voor ons geschreven hebt, getuigt van jouw praktische aanpak. Wel nadenken over wat de ontwikkelingen zijn van deze tijd en hoe je je daartoe kunt verhouden als organisatie, maar vooral, beschrijven wat je gaat doen. Bedankt voor jouw positieve inbreng!”
Karo van Dongen, directeur bestuurder Woonstichting Etten-Leur

“Binnen ons bedrijf is online marketing heel belangrijk. Zo zijn we o.a. bezig met SEO, e-mailmarketing en bloggen om meer klanten binnen te halen. We schakelen Marjolijn in als we er zelf even niet uitkomen of extra expertise nodig hebben. Ze lijkt echt overal vanaf te weten en helpt ons steeds een stap vooruit.”
Marieke Berting, Partner bij Tinx-IT

 

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Communicatie en Media, Consultancy, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Handel en retail, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Industrie en productie, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Intermediairs, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Technische dienstverlening
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Content marketeer & copywriter webteksten
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
4
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Photoshop, Indesign
Goed
Google Analytics
Goed
Wordpress en andere CMS systemen
Goed
Word, Excel, Powerpoint
Goed
Google Adwords
Goed
Mailchimp en Active Campaign
Goed
januari 2018 - januari 1970
Communicatie specialist
Ik help deze bijzondere organisatie de komende tijd met hun nieuwe communicatiestrategie. Om deze strategie handen en voeten te geven, structuur aan te brengen, de communicatiemiddelen optimaliseren en nog veel meer. Vorig jaar heb ik ook al een contentplan voor ze geschreven, dat speelt nu ook een belangrijke rol.
september 2016 - december 2016
E-mail marketeer
Voor een online product van Consumatrix heb ik de hele e-mail funnel ontworpen om mensen met een proefaccount te helpen en uiteindelijk te verleiden naar een betaald account. Inclusief opzetten in e-mailmarketing programma, schrijven van de teksten en het testen.
juni 2016 - december 2016
Corporate Communicatie
Ziektevervanging bij Woonstichting Etten-Leur. Als communicatiespecialist, zowel online als offline, hielp ik deze woningcorporatie. Adviseren van de interne afdelingen op gebied van communicatie, maar ook het verzorgen van alle externe communicatie naar huurders en stakeholders. Tevens heb ik hier een communicatieplan geschreven voor de komende jaren, die ze gaat helpen in hun fusietraject.
maart 2016 - oktober 2016
(Online) Marketeer
Bedrijfsverzamelgebouw SamSam Offices heb ik geholpen met het verbeteren van hun online presence (schrijven van de website teksten) meer zichtbaar te worden (middels social media), online beter vindbaar te worden en de community van huurders dichter bij elkaar te brengen middels blogging.
november 2015 - december 2015
Online specialist
Als vervolg op de zwangerschapsverlof vervanging bij Bouwinvest, ben ik gevraagd te blijven. In deze periode werkte ik o.a. de online visie en strategie uit en stelde ik een plan op voor optimalisatie van de wireframes voor hun projectwebsites.
juni 2015 - oktober 2015
Online marketeer
Het vervangen van de online marketeer tijdens haar zwangerschapsverlof bij Bouwinvest in Amsterdam. De functie omhelste het adviseren van het marketingteam en asset managers op online gebied; visie, middelen, rapportage, optimaliseren en monitoren. Eveneens hands-on bezig zijn met de daily business en het realiseren/optimaliseren van projectwebsites.
Marjon van Oorschot 9.0
"Marjolijn heeft bij Woonstichting Etten-Leur gewerkt voor een periode van 7 maanden, ter vervanging van onze medewerker Corporate Communicatie. Ik heb haar leren kennen als een zeer ervaren en kundige communicatie professional. Ze werkte zich met veel ent"
Ines van Steenbergen 9.0
"Marjolijn is gedreven klantgericht, betrokken, consciëntieus, kritisch en pro-actief. Een zeer professionele en all-round online marketeer! Ik zou haar absoluut aanraden! Ik zou haar absoluut aanraden! "