terug naar selectie

Marcel Kortekaas

Sales & marketing manager
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – sales
Functie: Sales & marketing manager, Sales Director, Sales manager, Sales support manager, Senior Sales Consultant
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €66 - €135
Beschikbaarheid: 1 - 8, 20 - 24, In overleg uur

Teamplayer Ondernemend Creatief Doorzetter
Niet beschikbaarLaatste check: 15 mei 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

De onderstaande omschrijving uit mijn LinkedIn profiel verteld het beste waar ik goed in ben en hoe ik dus ingezet kan worden;

Als Sales & Marketing / Verbindings Expert zorg ik voor de zichtbaarheid van je bedrijf of instelling op het gebied van Marketing en Communicatie. Wat ik doe is een mix van een reclamebureau en grafisch productiebureau en dat gecombineerd met meer dan 20 jaar ondernemerschap en vooral veel verkoopervaring. Waarbij mijn expertise is ontstaan vanuit de commerciele kant, zowel binnen- als buitendienst, zowel inkoop als verkoop.

In de afgelopen jaren heb ik voor een groot aantal branches mogen werken en heb ik met mijn bijdrage verschillende bedrijven geholpen om te doen waar ze goed in zijn en dus te bereiken wat ze zich tot doel gesteld hebben.

En nu in deze bijzondere tijden, nu ga ik graag samen met jou op zoek. Op zoek naar nieuwe manieren, nieuwe markten, nieuwe verdienmodellen en daarvoor experimenteren we gezamenlijk naar het einddoel. We onderzoeken de nieuwste technieken en kijken of we daar ons voordeel mee kunnen doen. Ik ben zeg maar de frisse wind die je soms in je bedrijf nodig hebt. 

Aan “ maar we doen dit al jaren zo…” ontleen ik de toestemming om samen op zoek te gaan. Want eigenlijk wil je wel veranderen maar weet je niet goed hoe en daarom durf je niet en dus doe je het niet. Ik help je niet bang te zijn. 

☏ 071 40 80 441 ✉ marcel@kseawell.com

Ik ben breed inzetbaar, maar vindt niet alles even leuk. Ik kan een hoop, maar ook niet alles. Gelukkig heb ik in de afgelopen jaren een groot netwerk om me heen gebouwd en dat kunnen we inzetten waar dat nodig is.

Ik ben een Specialist in creatieve oplossingen op meerdere vlakken Sales, Marketing & Communicatie, Inspiratie, Project Management, Druk & Print, Signing, Creatie & Vormgeving, Optische Media, Flash Media, Netwerken, Motivatie. Ik ga altijd voor het beste resultaat.

De tarieven zijn indicatief en voor een leuk project zou ik zeggen, daag me uit.

Branche/sector
Communicatie en Media, Handel en retail, Industrie en productie, Telecommunicatie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
23
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Adobe Creative Suite CC
Goed
Office (MAC)
Goed
Exact Online
Goed
Wordpress / Woo Commerce / Dreamweaver
Goed
januari 2018 - mei 2018
Project Manager
Inspiration Company uit Arnhem het design en de structuur voor de nieuwe website gemaakt. Zodat er een commercieel verantwoorde web-site komt met voldoende call-to-action en die ook precies aansluit bij wie ze zijn. Tevens aansturing projectteam. Tijdens bouw en implementatie.
december 2017 - maart 2018
Project Manager
AP Network in Noordwijk de huisstijl aangepast, Look & Feel, website etc. en Communicatieplan geschreven.
januari 2017 - juli 2017
Marketing Manager
Macrogenix BV in Noordwijk, de ontwikkeling van een nieuwe brochure, communicatieplan, beursstand en bemannen stand Vitafoods 2017 in Geneve.
september 2016 - december 2016
Communicatie Adviseur
Macrogenix BV in Noordwijk, ontwikkelen en implementeren van de nieuwe uitstraling van de productlijnen voor Nederland en USA. Inclusief het aansturen van verschillende toeleveranciers.
september 2015 - september 2016
Sales en Marketing Manager
Reclamediensten de Schakel in Sassenheim, herstructurering algehele verkoop en marketing met als doel om te groeien tot in de top 3 in Nederland.
juni 2015 - oktober 2015
Sales en Marketing Manager
PinkStone/Pinktel in Den Haag, de op- en uitbouw van de telecom afdeling, samen met Telfort Zakelijk een collectief voor de zorg in de markt zetten.
maart 2015 - augustus 2015
Project Manager
Reclamediensten de Schakel in Sassenheim, herstructurering bezorgersbeloning, zodat er een eerlijker beloning met een gelijkmatiger verdeling ten opzichte van de te verrichten werkzaamheden plaats vindt. Ter voorbereiding op de wetwijziging. "De Wet minimumloon op nader bepaalde overeenkomsten van opdracht".