terug naar selectie

Marcel Kortekaas

Projectleider
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – overig
Functie: Projectleider, Project manager
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €35 - €95
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, > 40, In overleg uur

Ondernemend Teamplayer Creatief Doorzetter
BeschikbaarLaatste check: 2 juni 2020
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Als Sales & Marketing Expert zorg ik voor de zichtbaarheid van je bedrijf of instelling op het gebied van Marketing en Communicatie. Wat ik doe is een mix van een reclamebureau en grafisch productiebureau en dat gecombineerd met meer dan 20 jaar ondernemerschap en vooral veel verkoopervaring. Waarbij mijn expertise is ontstaan vanuit de commerciele kant, zowel binnen- als buitendienst, zowel inkoop als verkoop.

De afgelopen jaren heb ik voor een groot aantal branches mogen werken en heb ik met mijn bijdrage verschillende bedrijven geholpen om te doen waar ze goed in zijn en dus te bereiken wat ze zich tot doel gesteld hebben.

Ik ben breed inzetbaar, maar vindt niet alles even leuk. Ik kan een hoop, maar ook niet alles. Gelukkig heb ik in de afgelopen jaren een groot netwerk om me heen gebouwd en dat kan ik inzetten waar dat nodig is.

Ik ben een Specialist in creatieve oplossingen op meerdere vlakken Huisstijl Implementatie, Sales, Marketing & Communicatie, Inspiratie, Project Management, Druk & Print, Signing, Creatie & Vormgeving, Optische Media, Flash Media, Netwerken, Motivatie.

Op veel terreinen heb ik ook meegedraaid in de praktijk. Achter zeefdrukmachine, Print en druk, snijplotten en montage van folie en stickers, montage borden, panelen en freesletters, parkeerborden en andere signonderdelen. Maar ook inpakwerk van bijvoorbeeld USB sticks, of drukwerk mailingen omdat we een belofte aan de klant gedaan hadden.

Ik ga altijd voor het beste haalbare resultaat.

 

Branche/sector
Communicatie en Media, Facilitaire dienstverlening, Handel en retail, Industrie en productie, Overheid en semi-overheid, Telecommunicatie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
24
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Adobe Creative Suite CC
Goed
Office (MAC)
Goed
Exact Online
Goed
Wordpress / Woo Commerce / Dreamweaver
Goed
maart 2020 - april 2020
Begeleider Publiekscampagne
Bij Gemeente Noordwijk gevraagd om het organiseren, regelen van de PR en Communicatie uitingen voor het project Opgenomen op de werkvloer Het gaat hierbij om; de aangedragen berichten, teksten , communicatie uitingen, aan te passen aan het communicatie instrument/ de content en deze door te zetten naar personen en organisaties, zodat deze communicatie uitingen breed verspreid kunnen worden over de Duin en Bollenstreek gemeenten. In de voorbereiding samengewerkt en afgestemd met de betrokken projectleden. Op mijn advies is deze hele campagne en dus ook het project stil gezet. Zouden in 1e week van de corona uitbraak live gaan.
oktober 2018 - december 2019
Projectleider Huisstijl
Na de fusie van gemeente Noordwijk en gemeente Noordwijkerhout, zorgdragen voor de inventarisatie, prioritering en uitvoering van de nieuwe huisstijl.
juni 2018 - mei 2019
Professioneel Recruiter
AP Network in Noordwijk, als Recruiter de volledige klantreis in kaart gebracht en verbeterd. Tevens de nodige deelprojecten op het gebied van bedrijfsadministratie aangepakt.
januari 2018 - januari 1970
Project Manager
Inspiration Company uit Arnhem het design en de structuur voor de nieuwe website gemaakt. Zodat er een commercieel verantwoorde web-site komt met voldoende call-to-action en die ook precies aansluit bij wie ze zijn. Tevens aansturing projectteam. Tijdens bouw en implementatie.
december 2017 - maart 2018
Project Manager
AP Network in Noordwijk de huisstijl aangepast, Look & Feel, website etc. en Communicatieplan geschreven.
januari 2017 - juli 2017
Marketing Manager
Macrogenix BV in Noordwijk, de ontwikkeling van een nieuwe brochure, communicatieplan, beursstand en bemannen stand Vitafoods 2017 in Geneve.
september 2016 - december 2016
Communicatie Adviseur
Macrogenix BV in Noordwijk, ontwikkelen en implementeren van de nieuwe uitstraling van de productlijnen voor Nederland en USA. Inclusief het aansturen van verschillende toeleveranciers.
september 2015 - september 2016
Sales en Marketing Manager
Reclamediensten de Schakel in Sassenheim, herstructurering algehele verkoop en marketing met als doel om te groeien tot in de top 3 in Nederland.
juni 2015 - oktober 2015
Sales en Marketing Manager
PinkStone/Pinktel in Den Haag, de op- en uitbouw van de telecom afdeling, samen met Telfort Zakelijk een collectief voor de zorg in de markt zetten.
maart 2015 - augustus 2015
Project Manager
Reclamediensten de Schakel in Sassenheim, herstructurering bezorgersbeloning, zodat er een eerlijker beloning met een gelijkmatiger verdeling ten opzichte van de te verrichten werkzaamheden plaats vindt. Ter voorbereiding op de wetwijziging. "De Wet minimumloon op nader bepaalde overeenkomsten van opdracht".