terug naar selectie

Marcel Gubbels

Secretaris
Vakgebied: Management & support – secretarieel/backoffice
Functie: Secretaris
Locatie: Brabant, Utrecht, Midden-Nederland, West-Nederland
Tarief: €75 - €100
Beschikbaarheid: 24 - 32 uur

Niet beschikbaarLaatste check: 18 februari 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

In de afgelopen dertig jaar heb ik veel kennis van strategische en tactische onderwerpen binnen een zelfstandig opererende financiële instelling opgedaan. Daarnaast heb ik kennis op het gebied van vastgoed en het financieren daarvan. Tevens heb ik ruim 10 jaar ervaring met het bewaken van de naleving van wet- en regelgeving in combinatie met het ondersteunen van de statutaire directie en de raad van commissarissen.

Ik ben een allround strategische vakman met een helicopter view, die integriteit hoog in het vaandel heeft staan. Voor mij is afspraak is afspraak en kom die na. Ik ben geduldig, flexibel en gemakkelijk in de omgang. Ik ben betrouwbaar en neem verantwoordelijkheid. Daarnaast heb ik een groot plichtsbesef en ben een harde werker.

Voor de komende jaren ben ik op zoek naar een bestuurdersondersteunende functie, waarbij met name strategische en tactische onderwerpen aan bod komen. Ik wil de bestuurder (de directie en de raad van commissarissen) optimaal ontzorgen, zodat de organisatie aan haar governance voldoet. 

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Facilitaire dienstverlening, Financiële dienstverlening, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
drs. MRE
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Office
Goed
Apple
Goed