terug naar selectie

Marc van den Berg

Finance Manager
Vakgebied: Finance & Accounting – management
Functie: Finance Manager, Manager Crediteuren, Manager Debiteuren, Manager Finance, Manager Finance & Control, Manager Planning & Control, Manager Financiële Administratie 
Locatie: Zuid-Holland
Tarief: €70 - €150
Beschikbaarheid: 36 - 40 uur

Verbinder, vertrouwen, strategie
Niet beschikbaarLaatste check: 30 december 2017
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Mijn naam is Marc van den Berg, een gedreven professional die van toegevoegde waarde wil zijn. Ik ben een verbinder, betrouwbaar, flexibel, gedreven, doorzetter, enthousiast, afspraak = afspraak en resultaatgericht. Ik ben in staat om bedrijven te helpen met het grip krijgen op cijfers en rapportages, strategie en sturing van de organisatie.

Vanuit mijn jarenlange ervaring doorgrond ik snel de strategie, cijfers en organisatieprocessen om van daaruit naar een (verdere) optimalisatie te komen. Ik ben een aanpakker, breng structuur aan en ben to the point. Rapportages moeten goed en snel inzicht geven.

Daarnaast ben ik een coach, verbinder en bovenal een samenwerker om gezamenlijk gestelde doelen te realiseren. Verantwoordelijkheid nemen, fouten maken en hiervan leren is van groot belang.

(Oud) collega's omschrijven mij als een zeer betrokken en loyale collega die er alles aan doet om de klant te helpen. Dit door eerst goed te verbinden om daarna klantwaarde te leveren. Daarnaast ben ik een sfeermaker, kartrekker en altijd bereid om te helpen. 

Bekijk mijn LinkedInprofiel voor (nog) meer informatie: https://www.linkedin.com/in/mccvandenberg/ .Neem gerust contact op met mij via telefoonnummer 06 10 44 84 21 om een afspraak te maken voor een kop koffie om verder kennis te maken en te bezien of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Branche/sector
Consultancy, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Titel (afgeronde opleiding):
BA
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2018
Ervaring als MT-lid
Ja