terug naar selectie

Marc Blokker

Adjunct-directeur
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Adjunct-directeur, Algemeen directeur / CEO, Operationeel Directeur
Locatie: Brabant, Gelderland, Zuid-Nederland, België, Duitsland
Tarief: €80 - €120
Beschikbaarheid: 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, In overleg uur

Duurzaamheid Generalist Helicoperview Kwaliteit Flexibel Bedrijfskundig
Niet beschikbaarLaatste check: 4 november 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Interim Manager - Analyseren, verbeteren en verankeren, getting the job done! 
Generalist met internationale ervaring met een goed gevoel voor cijfers en rapportages. Mijn kracht is structuur brengen, zodat er groei en continue verbetering kan zijn en met aandacht voor cultuur en de mensen.

Een pragmatisch algemeen manager, sterk in ondersteunen, structuur brengen, sparren en adviseren. Ik ben loyaal en neem verantwoordelijkheid waardoor ik opereer in een bedrijf alsof het mijn eigen bedrijf is en er vol voor ga.

Tevens betrouwbaar, betrokken, realistisch en resultaatgericht en heb een drive om te leren en te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om te werken in teamverband met wederzijds vertrouwen. Ik ben veelzijdig en word enthousiast van samen gaan voor resultaat.

Ik zal kalm en objectief blijven en door een helikopter view (coachend) leiderschap tonen waar nodig, maar vooral zorgen om gezamenlijk doelen te bereiken door mensen te betrekken. Ik neem verantwoordelijkheid en denk oplossingsgericht, zorg dat zaken pragmatisch blijven en ben vindingrijk en flexibel.

Ruim 25 jaar ervaring als manager op de gebieden algemeen management, groepsmanagement, kwaliteitsmanagement, HSE, Operations, productie, Isolatie, logistiek, inkoop en verkoop. Sterk in organiseren, duidelijkheid en focus creëren in de organisatie door (coachend) leiderschap. Sociaal en ervaren in samenwerken met medewerkers op alle niveaus. Vloeiend in Engels en ook in het Duits kan ik me prima redden.

Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het belangrijk bij te dragen aan een betere wereld voor de komende generaties.

marcblokker@gmail.com | 0653772698

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Industrie en productie, Intermediairs
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
ing.
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
0
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Office
Expert
Exact Synergy
Goed
augustus 2018 - februari 2019
Project Manager
Verantwoordelijk voor grotere projecten in de scheepsbouw en parallel verbeteringen in de organisatie en het gebruik van de project management software.