terug naar selectie

Manuel Sterk

Operations Manager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Operations Manager, Afdelingsmanager, Manager Bedrijfsbureau, Manager Facilitair, Office manager, Procesmanager
Locatie: Brabant, Gelderland, Limburg, Utrecht, Midden-Nederland
Tarief: €80 - €110
Beschikbaarheid: 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, In overleg uur

management integer praktisch manager hands on sportief operationeel handson familiebedrijf
BeschikbaarLaatste check: 29 mei 2020
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik bied Ontzorging & VerSTERKing, voor u én uw organisatie. Heeft u (tijdelijk) extra handen nodig op het vlak van management ondersteuning, projectbegeleiding of juist het aanbrengen van structuur in uw organisatie? Dat is mijn kracht, daar ben ik Sterk in.

In de rollen Interim Manager, Operationeel Manager of Project Manager (Proces, verandering, overbrugging, verbetering, co, genezing) kom ik volledig tot mijn recht. Praktisch, integer en hands-on ‘met de voeten in de klei'; ontzorgen & verSTERKen.

Mijn specialiteit: ontzorging & verSTERKen van ondernemers!

Sterk in ondersteunen, structuur bieden en adviseren. Ik excelleer in excellent operationeel managen, daardoor kan de ondernemer zich richten op ondernemen. Als betrouwbare partner ben ik direct een meerwaarde. Hands-on, stakeholdersmanagement.

Ik ben zeer betrokken/loyaal, realistisch en resultaatgericht en heb een sterke drive om te leren en te ontwikkelen. Daarnaast hecht ik waarde aan het werken in teamverband en wederzijds vertrouwen. Ik ben veelzijdig en word enthousiast van resultaten binnen een bedrijf/organisatie die ‘en-group’ behaald worden! Ik behandel ieder bedrijf alsof het mijn eigen onderneming is en lever passie en inzet, evenals maatwerk in de praktijk om een organisatie maximaal te ondersteunen. Ruim 15 jaar ervaring als manager op de gebieden planning, productie, agri-food, logistiek, transport, ERP, facilitaire zaken, vastgoed/huisvesting, inkoop en verkoop.

Sterk in (re-)organiseren, duidelijkheid en focus creëren in de organisatie middels (coachend) leiderschap. Sociaal  ingesteld en blink uit in samenwerken met personen binnen alle gelederen, zowel  binnen het bedrijf als daarbuiten.  

Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en ben zeer sportief aangelegd.

mdsterk@hotmail.com

06 111 97 680

Branche/sector
Consultancy, Facilitaire dienstverlening, Handel en retail, Industrie en productie, Transport en Logistiek
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
HBO MER/Management, Economie & Recht
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Snel Start
Goed
Plan de Campagne
Expert