terug naar selectie

Lindy Ward

Afdelingsmanager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Afdelingsmanager, Commercieel manager, Manager Communicatie, Manager HR/ Personeelszaken, Manager PR / Communicatie, Manager Verkoop/ Sales
Locatie: Gelderland, Utrecht, Oost-Nederland, Benelux
Tarief: €100 - €175
Beschikbaarheid: In overleg uur

Resultaatgericht Ervaren Leider Empathisch Analytisch Vrolijk Krachtig Visie Motiverend People-manager Strategisch
Niet beschikbaarLaatste check: 23 april 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Mijn waarde als ervaren allround interim-manager/adviseur is mijn brede inzetbaarheid. Ik ben een integere creatieve resultaatgerichte leider. Een missie gedreven interim-manager met visie en strategie. Ik kom met een plan en ga aan de slag. Mijn kracht ligt in het motiveren en inspireren van mensen, waarbij ik situationeel coach, op weg naar gezamenlijk draagvlak, verantwoordelijkheid en resultaat. En niet te vergeten plezier! Aanwezig talent en drijfveren vormen het uitgangspunt. 

Mijn kracht ligt op tactisch/strategisch niveau waarbij ik sta voor de succesvolle verbinding tussen business development en de HR strategie.

Wat zegt mijn teamlid:” Lindy is een warm mens, die ruimte creëert vanuit heldere kaders voor mijn ambities en ideeën. Ze coacht als leider op een transparante en integere wijze. Ik vertrouw haar.”

Wat zegt mijn klant: “Op Lindy kan je rekenen. Ze is in staat vanuit een multifocaal perspectief te adviseren en weet op een charmante wijze prikkelende vragen om je echte ambitie helder te krijgen. Ze creëert een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Specialismen: Leiderschap en Teamontwikkeling, HRM, interim management, business development, dagvoorzitter, trainer, coaching, Agile Working.

'To awaken possibilties in other people is my motivation in life. 'Benjamin Zander

Branche/sector
Consultancy, Energiebedrijven, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Industrie en productie, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Intermediairs, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Telecommunicatie, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
7
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Word
Goed
Excel
Goed
Powerpoint
Expert
Keynote
Expert
Pages
Expert
september 2011 - februari 2018
Diverse rollen
https://nl.linkedin.com/in/lindyward