terug naar selectie

Laurent Paulussen RA

Manager Finance & Control
Vakgebied: Finance & Accounting – management
Functie: Manager Finance & Control, CFO / Financieel directeur, Finance Manager, Hoofd Economische Zaken, Manager Planning & Control
Locatie: Brabant, Limburg, Zuid-Nederland, Benelux, Duitsland
Tarief: €90 - €145
Beschikbaarheid: 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40 uur

Niet beschikbaarLaatste check: 13 oktober 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ervaren in (her-) ontwerpen en implementeren van strategisch beleid, verandermanagement van bedrijfsvoering, financiële planning & control, management control & rapportage, ICT, facilitair management en HRM.
Probleemoplossende houding gericht op korte termijn en lange termijn succesvolle verandering van strategie. Hands-on manager en teamspeler.

Tevens waar nodig initiëren en/of intensiveren van overleg en onderhandelingen met stakeholders buiten de organisatie (met inbegrip van overheidsinstellingen, gericht op optimalisatie van subsidie wet- en regelgeving en ontwikkelingen van corporate governance). Bij voorkeur gebaseerd op het beginsel van eigenaarschap, integraal management en een gezonde bedrijfsvoering om bedrijfsprocessen en dus resultaten op langere termijn te verbeteren. Waar mogelijk, aansluiting zoeken en verbinden met ketenpartner met als doel het optimaliseren en bevorderen van een (doorzichtige) bedrijfsvoering binnen de totale keten.

Branche/sector
Consultancy, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Onderwijs en Onderzoek, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Titel (afgeronde opleiding):
RA
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
14
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Exact
Goed
Navision
Matig
MS Office
Goed
januari 2012 - september 2018
Senior finance/change manager
diverse opdrachten van koop/verkoop, reorganisatie, optimalisatie en transitie welke om vertrouwelijkheidsredenen niet worden weergegeven op dit platform. Ingeval van concrete vraagstelling is inzicht (geanonimiseerd) mogelijk.