terug naar selectie

Karin Wilms

Manager marketing
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – marketing
Functie: Manager marketing, Marketeer
Locatie: Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad
Tarief: €75 - €90
Beschikbaarheid: 32 - 36 uur

Beschikbaar vanafLaatste check: 5 maart 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben een ervaren, hands-on marketing- en projectmanager en business developer met een talent voor organiseren en mensen aansturen. In de afgelopen jaren heb ik veel marketing- en projectervaring opgedaan op allerhande vlakken, bij internationale A-merken in zowel B2C als B2B omgeving. Tijdens mijn carrière heb ik ervaren hoe ik mijn enthousiasme en kennis kan inzetten in het aansturen en versterken van een multidisciplinair team. Het combineren van strategische en operationele marketing en projectmanagement met het bouwen aan een team en het laten groeien van de teamleden geeft me erg veel voldoening.
Ik word door mijn opdrachtgevers en collega’s erg gewaardeerd om mijn vaardigheden om projecten te realiseren en mijn omgeving te enthousiasmeren, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Facilitaire dienstverlening, Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Handel en retail, Industrie en productie, Transport en Logistiek
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja
Beschikbaar per
01-08-2019
maart 2019 - juli 2019
Communicatie Adviseur
Als communicatie adviseur verantwoordelijk voor in- en externe communicatie en marketing bij Ballast Nedam
juni 2018 - december 2018
project specialist
Als project specialist en marketeer verantwoordelijk voor de commerciële onderdelen van een agile productontwikkelingsproject voor machine en ingrediënten in Professional Single Serve koffieoplossingen. Werkzaamheden omvatten o.a.: opstellen en afstemmen van business case, design en ontwikkeling van verpakking en machine onderdelen, ontwikkelen van sales materialen. Daarnaast uitvoering van algemene marketing en portfolio activiteiten voor Pickwick Tea professional.