terug naar selectie

Juriaan Leissner

Afdelingsmanager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Afdelingsmanager, Backoffice Manager, Commercieel manager, Frontoffice Manager, Operations Manager, Procesmanager
Locatie: Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Randstad, Midden-Nederland, Zuid-Nederland
Tarief: €79 - €99
Beschikbaarheid: In overleg uur

Eigenwijs Leiderschap Klantgericht Flexibel
BeschikbaarLaatste check: 15 februari 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

“Als je niet beter wil worden, stop je met goed zijn”.  Dat is één van mijn drijfveren zowel zakelijk als privé. Ik heb ruim twintig jaar ervaring in diverse leidinggevende- en staffuncties. Sinds 2018 ben ik als eigenaar en consultant verbonden aan Leissner & Van der Molen. Het geeft mij veel plezier om vanuit een eigen visie andere organisaties uit de publieke en de private sector te helpen.  Buiten mijn werk houd ik mij bezig met mijn gezin Ook sport heeft een prominente plaats. Zo heb ik marathons gelopen in Rotterdam en Berlijn en ook 4x mee mogen doen aan de RopaRun. 

Recente werkervaring

MANAGING CONSULTANT LEISSNER & VAN DER MOLEN
 
maart 2018 – heden
Advisering van organisaties op het vlak van fraudebestrijding en procesverbetering. Dit vanuit specifieke expertise op het vlak van beleid (schrijven & implementeren), vergroten van awareness, preventie, detectie en control testing.

Interim opdrachten waaronder het fysiek en op papier 'leeg ruimen' van Besloten Vennootschappen. Begeleiden jaarsluiting, afwikkelen debiteuren & crediteuren, verkoop inventaris, afhandelen contracuele verplichtingen.
 
SR. ORM OFFICER

september 2014 – februari 2018

Advisering senior management (1ste en 2de echelons) op het vlak van risicomanagement zowel identificatie als mitigatie en met als aandachtsgebied anti-fraude. Ontwerp fraudebeleid en Fraud Control Framework voor NN Schade & Inkomen. Coaching en aansturing ORM Officers en team Veiligheidszaken.  
 
MANAGER OPERATIONS

november 2004 – september 2014

Directe aansturing van diverse ‘soorten’ teams met ca.  30 medewerkers. Oprichten klachtenteam Nationale-Nederlanden Pensioen. Aansturing van een projectteam belast met de verwerking van de wettelijke aanpassingen op de gehele pensioenportefeuille. 

EXPERTISE

Lean Agile/Scrum
Klachtenmanagent
Operational Management
Fraudebestrijding
Control Frameworks
Beleid
Coaching
 

Branche/sector
Consultancy, Financiële dienstverlening, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Titel (afgeronde opleiding):
Master Culture & Change
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja