terug naar selectie

Jos Rutten

(Bedrijfskundig) adviseur
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: (Bedrijfskundig) adviseur
Locatie: Oost-Nederland
Tarief: €60 - €90
Beschikbaarheid: 1 - 8 uur

Financiën IT Operatie
BeschikbaarLaatste check: 28 maart 2020
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik onderneem, adviseer en vervul interim functies. Als controller bij Van Houtum heb ik in de afgelopen 30 jaar diverse functies doorlopen, allen binnen de driehoek Finance | ICT | Operations.
Kenmerkend zijn een analytisch vermogen, de wil om dingen goed te doen en een rechttoe rechtaan benadering. Als financieel eindverantwoordelijke gaat mijn kennis verder dan alleen maar getallen. Vooral ook de processen hieromheen hebben een grote interesse. 

Ik ben een energieke doener, die algemeen wordt beschouwd als een people manager met een brede kennis en interesse. Ik heb sterke analytische vaardigheden en ben creatief in het benaderen van situaties en het vinden van oplossingen. Door een veelal rustige, positieve, informele, no nonsens en mensgerichte houding lukt het mij uitstekend mensen warm te maken voor nieuwe processen of werkwijzen.

Ik combineer ervaring in financiën en automatisering met een technische ondergrond en een drive voor vernieuwing, veelal werkend vanuit de gedachte ‘doing the right things’. Dit betekent het kiezen van de juiste dingen door de gehele business te begrijpen en zicht te hebben op de grotere context en te zorgen voor daadwerkelijke uitvoering door te concretiseren, te organiseren en te implementeren. 

Branche/sector
Industrie en productie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Controller
Leidinggevende ervaringen
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
5
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
SAP
Expert