terug naar selectie

Joost Hogenbirk

Finance Manager
Vakgebied: Finance & Accounting – management
Functie: Finance Manager, CFO / Financieel directeur, Directeur Finance & Control, Manager Finance, Manager Finance & Control
Locatie: Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad, Midden-Nederland, West-Nederland
Tarief: €80 - €100
Beschikbaarheid: In overleg uur

out of the box strategisch ervaren doelgericht sturingskracht betrouwbaar
Beschikbaar vanafLaatste check: 2 maart 2020
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Mijn persoonlijke drive en zoektocht naar steeds wisselende uitdagingen en grote diversiteit aan activiteiten komt in HBC helemaal tot zijn recht. Het is mijn passie om ondernemingen te ondersteunen hun visie en missie te realiseren. Met mijn brede ervaring en enthousiaste houding krijg ik mensen in beweging: ik inspireer het team, initieer oplossingen en implementeer nieuwe werkwijzen.  

Ik ben innovatief, ondernemend en analytisch sterk, denk strategisch en out of the box. Door een snelle en scherpe analyse ben ik in staat weer vaart te maken in slepende projecten/trajecten.

Ik zet mij als vrijwilliger op bestuursniveau in bij diverse verenigingen en stichtingen. Ook ben ik beschikbaar voor Raden van Toezicht (financieel profiel).

Branche/sector
Gezondheidszorg en welzijnszorg, Handel en retail, Industrie en productie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
3
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MFG-Pro
Goed
Afas
Goed
Beschikbaar per
05-04-2020
november 2018 - oktober 2019
Directeur Best Fish
Best Fish is een zeevisgroothandel die vis en aanverwante producten inkoopt, verwerkt en distribueert naar Nederlandse clientèle (m.n. horeca) alsook naar grote partijen in het buitenland. Samen met DGA gewerkt aan - het op orde brengen van de verkoop en creëren van nieuwe verkoopproposities - het klaarstomen van de tweede generatie voor een leidinggevende positie in de organisatie - het werken aan een nieuw business model
mei 2018 - juni 2018
Instituut ontmoet beweging
Voor protestantse kerk Amsterdam (PKA) onderzocht op welke wijze pioniersplekken (nieuwe vormen van kerkelijke presentie) kunnen worden ondersteund door het kerkelijk bureau (Inhoudelijk, Financieel, HR, Fondsenwerving etc.)