terug naar selectie

Jony Elschot

HR (M) adviseur
Vakgebied: HR & Personeel – adviseurs
Functie: HR (M) adviseur, Personeel en Organisatie (P&O) adviseur
Locatie: Brabant, Gelderland, Limburg
Tarief: €75 - €85
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20 uur

Niet beschikbaarLaatste check: 25 april 2018
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik help organisaties bij het behalen van hun organisatiedoelen. Met behulp van een strategisch HRM beleid en diverse Talent Management oplossingen kan ik u als organisatie helpen om de kansen én het potentieel van medewerkers beter te benutten.

Mijn vak is Human Resource Management, waarbij ik een Master in de Bedrijfswetenschappen heb. Als Manager/Senior Consultant heb ik 11 jaar ervaring opgedaan bij een grote consultancy organisatie, waarbij ik in de rol van projectleider en consultant uiteenlopende projecten heb uitgevoerd binnen het HR werkveld op het gebied van strategie, organisatie en talent. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij MKB-bedrijven en multinationals binnen de Technologie, Media, ICT, Consumer Business, Zakelijke Dienstverlening, Onderwijs, Kinderopvang en Woningcorporatiesector.

Mijn expertise richt zich op de gebieden HR strategie, HR beleid, strategische personeelsplanning, talentmanagement, functie-inrichting en –waardering, performance management, competentiemanagement,  prestatiemanagement, talentmanagement en verandermanagement.

Mijn kerncompetenties: analytisch, enthousiast, gedreven, resultaat- en oplossingsgericht, creatief, pragmatisch.

Branche/sector
Communicatie en Media, Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Financiële dienstverlening, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Technische dienstverlening, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Titel (afgeronde opleiding):
drs. in de Bedrijfswetenschappen
Leidinggevende ervaringen
Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2019
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
Word
Expert
PowerPoint
Expert
SharePoint
Goed