terug naar selectie

Johan Groeneweg

Algemeen directeur / CEO
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Algemeen directeur / CEO, Adjunct-directeur, Operationeel Directeur, Vestigingsdirecteur
Locatie: Heel Nederland, Benelux
Tarief: €100 - €150
Beschikbaarheid: > 40 uur

Business development Operational excellence Change management Process automation Contract management Maintain & Operate Corporate governance Business Critical Strategie ontwikkeling Mergers & Acquisitions Project management Asset Management
Niet beschikbaarLaatste check: 1 februari 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben een gedreven, pragmatische en resultaat gerichte senior manager met een bijzondere aandacht voor de mensen achter de resultaten. Iemand die mensen in beweging krijgt, teams bouwt, vaart in de nodige ontwikkelingen brengt en op een creatieve wijze oplossingen vindt voor complexe bedrijfsvraagstukken en nieuwe kansen ontwikkelt.

Als eindverantwoordelijke voor zelfstandige bedrijfsonderdelen bij verschillende technische dienstverlenende bedrijven heb ik specifieke kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen van nieuwe positioneringen en strategiën, organisatie veranderingen, business development, bedrijfsovernames en het op orde brengen van operationele activiteiten.

Ik geloof dat plezier een voorwaarde is voor succes en dat je samen als team verder komt dan alleen. Mijn aanpak kenmerkt zich door mensen oprecht te betrekken bij het oplossen van de vraagstukken, door zaken helder te verwoorden en door beslissingen te nemen. Ik heb ervaren dat kennis en wilskracht vaak al aanwezig is binnen een onderneming maar moet worden ontgonnen en geïnspireerd.

Techniek, dienstverlening, verduurzaming en digitalisering zijn thema’s die mij boeien. Energie krijg ik door succes maar ook door tegenslagen, door nieuwe dingen bedenken, door oplossingen aan te dragen, door te bouwen en met name door dit samen met andere te beleven.

Momenteel ben ik beschikbaar voor een nieuwe stevige uitdaging in een omgeving waar techniek en technische dienstverlening samenkomen, waar medewerkers het verschil kunnen maken en waar het ergens omgaat.

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Energiebedrijven, Facilitaire dienstverlening, Industrie en productie, Technische dienstverlening, Telecommunicatie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2009
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Project management tools
Goed
Maintain & Operate (Maximo, Marval)
Goed
Asset Management (Archibus)
Goed
Oracle
Goed
MS Office
Goed