terug naar selectie

Jeroen de Jong

Operationeel Directeur
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Operationeel Directeur, Algemeen directeur / CEO
Locatie: Heel Nederland, Europa
Tarief: €90 - €125
Beschikbaarheid: 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, > 40 uur

Turnaround Lean Implementation Change management
Niet beschikbaarLaatste check: 13 december 2018
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Jeroen de Jong is een allround manager, bedreven in het doorvoeren van complexe strategische, operationele en personele verandering binnen ondernemingen. Hij voelt zich uitstekend thuis in Turnaround situaties, Change management, Profit improvement, Operational excellence / lean implementatie trajecten en Post merger projecten.

Jeroen heeft een bedrijfskundige opleiding. Hij is gedurende 9 jaar werkzaam geweest als adviseur / manager bij Berenschot op de gebieden strategie, supply chain en operations. Vervolgens heeft hij senior executive posities en algemeen directeur posities vervuld bij Nederlandse en Amerikaanse beurs genoteerde multinationals in Nederland, Frankrijk en Engeland. Gedurende deze tijd heeft hij meerdere turnarounds gerealiseerd en reorganisaties begeleid inclusief onderhandeling met sociale partners. Ook is hij nauw betrokken geweest bij een groot aantal fusie en overname trajecten en aansluitend hierop ook bij de uitvoering van meerdere post fusie integratieprojecten. Daarnaast is hij betrokken geweest bij verschillende herfinancieringen en “Bijzonder beheer” trajecten.

Door zijn achtergrond weet hij zijn analytische vaardigheden en zijn gedrevenheid voor feiten en richting te verbinden met resultaatgerichtheid, implementatiekracht en leiderschap. Zijn benaderingswijze is creatief, pragmatisch, oplossingsgericht en komt snel tot actiegerichte plannen die hij vervolgens met veel vasthoudendheid tot succes weet te brengen.

Een “hands-on” people manager die met humor en passie mensen weet motiveren, inspireren en te binden.

 

Branche/sector
Consultancy, Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Financiële dienstverlening, Handel en retail, Industrie en productie, Technische dienstverlening
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Titel (afgeronde opleiding):
MBA Bedrijfskunde
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
15
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS-Office
Expert
MRP/ERP
Goed