terug naar selectie

Jean Paul Aalten

Sales & marketing manager
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – sales
Functie: Sales & marketing manager, Sales Consultant, Sales manager, Senior Sales Consultant
Locatie: Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht
Tarief: €45 - €100
Beschikbaarheid: 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40 uur

marktbewerking geïntegreerd klantmanagement Klantenservice Klantmanagement Klantbediening verkoop
BeschikbaarLaatste check: 14 december 2018
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Geintegreerd Klantmanagement

Omvat alle aspecten en activiteiten die nodig zijn om de vraag/probleem van de klant te verduidelijken. Dat wordt vertaald naar een antwoord en/of overeenkomst (win/win situatie; verbinding; samenwerking) met de aanbieder en aansluitend te waarborgen dat alle afspraken worden nagekomen. Bij de keuze voor de klant in regie is het geintegreerd klantmanagement zo vormgegeven dat alle activiteiten vanuit een samensmelting van alle disciplines en expertises binnen een organisatie, deze keuze ondersteunen. 

Mijn naam is Jean Paul Aalten – Ik adviseer en ondersteun uiteenlopende organisaties bij het realiseren van hun doelen, door gebruik te maken van opgedane praktijkervaring in combinatie met mijn gedegen vakkennis. Ik ben overtuigd dat het beste resultaat wordt bereikt door servicegerichte werkwijzen, disciplines te verbinden en verschillende uitingen in te zetten die elkaar versterken.

Door de combinatie van middelen en instrumenten - analyseer; innoveer en richt ik klantcontactprogramma’s in. Daarvoor volg ik nauwlettend de nodige marktmogelijkheden en klantveranderingen en speel daar accuraat op in. Vervolgens implementeer ik trajecten waarbinnen ik zorgdraag voor een efficiente en effectieve afhandeling van klantvriendelijke oplossingen.

Mijn organisatorische vaardigheden en inlevingsvermogen met kritische blik helpt me bij het verder ontwikkelen en uitvoeren van de juiste structuren. Ik ben hierbinnen duidelijk in staat om buiten de geijkte wegen te werken, wat zowel voor de klant als een organisatie resulteert in langdurige verbintenissen.

Branche/sector
Consultancy, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Intermediairs
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Leidinggevende ervaringen
Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
4
Ervaring als MT-lid
Ja