terug naar selectie

Jan-Willem Beeftink

(Bedrijfs-) Adviseur
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: (Bedrijfs-) Adviseur, Projectcoördinator, (Bedrijfskundig) adviseur, Project manager, Projectmanagement support
Locatie: Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht, Oost-Nederland, Midden-Nederland
Tarief: €85 - €125
Beschikbaarheid: 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, > 40 uur

lef en durf scherpe analyse leiderschap oplossingsgericht verbinding
Niet beschikbaarLaatste check: 23 april 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

"Samen naar duurzame verbetering". 

Binnen organisaties word ik gezien als stevige business partner voor een directie of MT. Ik ben analytisch en communicatief sterk en stel zaken met durf en lef aan de kaak. Ik zoek steeds naar een duurzame oplossing en ga daarbij naar de kern van het probleem. Het continu zoeken naar verbetermogelijkheden binnen processen en teams zijn mijn passie, waarmee ik high performance leadership vorm geef.

Ik ben getraind en door de wol geverfd in de complexiteit van internationale projecten, waarin alle facetten binnen bedrijven samenkomen om topprestaties te leveren. Stakeholdermanagement, risicomanagement, changemanagement, financial management en communicatie waren daarin mijn werkvelden. Het continu zoeken naar verbetermogelijkheden binnen processen en teams zijn mijn passie, waarmee ik high performance leadership vorm geef.

Ik heb in diverse rollen gewerkt met verschillende managementmethodieken en kan deze waar nodig toepassen. Klantfocus en het leveren van (toegevoegde) klantwaarde is voor mij en mijn team altijd een vanzelfsprekendheid en het uitgangspunt voor het verbeteren van klantbeleving.

De laatste jaren heb ik mij met name beziggehouden met het snijvlak van Accounting, Reporting en Control. Rapportage over vermogensbeheeractiviteiten aan zowel management als aan toezichthouders viel onder mijn verantwoordelijkheid. Daarbinnen heb ik expliciet meegewerkt aan de totstandkoming van Business Intelligence.

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Consultancy, Financiële dienstverlening, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Overheid en semi-overheid, Telecommunicatie, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
12
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Office
Goed
SCD
Matig
Project planner
Goed