terug naar selectie

Jan-Harmen de Goeijen

Business controller
Vakgebied: Finance & Accounting – control
Functie: Business controller, Controller, Medewerker Finance & Control 
Locatie: Gelderland, Overijssel, Utrecht, Oost-Nederland, Midden-Nederland
Tarief: €75 - €125
Beschikbaarheid: 1 - 8, 8 - 16, 16 - 20, 20 - 24 uur

Niet beschikbaarLaatste check: 3 december 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

“Een beter rendement door beter financieel inzicht"

Met dat motto help ik ondernemers en organisaties met het verbeteren van inzicht en sturing. Ik heb eind 2017 besloten om geheel vrijwillig een mooie carrière binnen het bankwezen af te ronden en een nieuwe uitdaging als ZZP’er in de rol van Consultant / Business Controller aan te gaan! Het geeft veel energie om met deze nieuwe uitdaging bezig te zijn.

Met mijn brede ervaring, zowel op managementgebied als op (financieel) analytisch gebied, ben ik een gedegen gesprekspartner voor directie en management.

Ik luister goed naar anderen, analyseer snel en zoek steeds naar pragmatische oplossingen. Dat maakt dat ik goed in staat ben om snel complexe vraagstukken te doorgronden, details te onderkennen, hoofd- en bijzaken te onderscheiden, prioriteiten te stellen en creatieve oplossingen te vinden die buiten de gebaande paden liggen. Ook in lastige situaties blijf ik rustig en evenwichtig, stabiel en volhardend. Zonodig kan ik gemakkelijk een hardere lijn kiezen en het zakelijke gesprek aangaan zonder de verbinding te verliezen.

Ik ben kritisch maar ook hulpvaardig, meelevend en geduldig. Als coach en sparringpartner zoek ik graag de dialoog; ik ben erop gericht anderen in hun kracht te zetten. Ik stuur op kwantitatieve én kwalitatieve doelen als financiële resultaten, tijdigheid, klanttevredenheid en medewerker tevredenheid.

Bij dit alles is vertrouwen geven en vertrouwen krijgen voor mij de basis voor een goede samenwerking en het realiseren van resultaten.

Graag stel ik mij een keer persoonlijk aan je voor. Een uitnodiging voor een lekkere kop koffie zie ik dan ook graag tegemoet!

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Consultancy, Facilitaire dienstverlening, Financiële dienstverlening, Handel en retail, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Industrie en productie, Juridische dienstverlening, Overheid en semi-overheid, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Master
Titel (afgeronde opleiding):
MscBA
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Excel
Goed