terug naar selectie

Jacqueline Wielemaker

Afdelingsmanager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Afdelingsmanager
Locatie: Midden-Nederland, Zuid-Nederland
Tarief: €75 - €100
Beschikbaarheid: 20 - 24 uur

interim management, advies
BeschikbaarLaatste check: 17 april 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Als ervaren manager en jurist ondersteun ik met mijn kennis organisaties en particulieren bij het aanpakken en oplossen van vraagstukken op organisatie en/of algemeen juridisch gebied. Ik voorzie in de behoefte van organisaties aan een tijdelijke invulling van een managementrol op strategisch of operationeel niveau. Deze invulling kan op zichzelf staan maar ook samen gaan met een opdracht zoals bijvoorbeeld het verbeteren van teamprestaties, begeleiding van een fusie, het optimaliseren van de organisatiestructuur en governance.Ook voor een algemeen juridisch advies kunt u bij mij terecht.Veel zaken in een organisatie hangen immers samen met regels en wetgeving. Als jurist weet ik hierin goed de weg te vinden en ben ik u hiermee graag van dienst. Denk hierbij aan het beoordelen van  algemene voorwaarden en contracten of het adviseren bij conflicten met werknemers of leveranciers. 

Daarnaast kunt u een beroep op mij doen voor een op zichzelf staande adviesopdracht. En ook voor het tijdelijk invullen van een functie als voorzitter van een overleg of als bestuurssecretaris bent u voor mij aan het juiste adres.

 

Branche/sector
Juridische dienstverlening, Overheid en semi-overheid, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
Mr, MMO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Ofice, Word, Excel, Power Point
Goed
december 2017 - april 2018
organisatie advies
Fungeren als voorzitter en aanjager van het overleg van het managementteam, adviseren bij de inrichting van de organisatie en het behalen van een erkenning.