terug naar selectie

Jacqueline Wielemaker

Afdelingsmanager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Afdelingsmanager
Locatie: Midden-Nederland, Zuid-Nederland
Tarief: €75 - €100
Beschikbaarheid: In overleg uur

interim management, advies
Niet beschikbaarLaatste check: 28 mei 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Als ervaren manager en jurist ondersteun ik met mijn kennis organisaties en particulieren bij het aanpakken en oplossen van vraagstukken op organisatie en/of algemeen juridisch gebied. Ik voorzie in de behoefte van organisaties aan een tijdelijke invulling van een managementrol op strategisch of operationeel niveau. Deze invulling kan op zichzelf staan maar ook samen gaan met een opdracht zoals bijvoorbeeld het verbeteren van teamprestaties, begeleiding van een fusie, het optimaliseren van de organisatiestructuur en governance.Ook voor een algemeen juridisch advies kunt u bij mij terecht.Veel zaken in een organisatie hangen immers samen met regels en wetgeving. Als jurist weet ik hierin goed de weg te vinden en ben ik u hiermee graag van dienst. Denk hierbij aan het beoordelen van  algemene voorwaarden en contracten of het adviseren bij conflicten met werknemers of leveranciers.   

Daarnaast kunt u een beroep op mij doen voor een op zichzelf staande adviesopdracht. En ook voor het tijdelijk invullen van een functie als voorzitter van een overleg of als bestuurssecretaris bent u voor mij aan het juiste adres.

Kenmerkend voor mij: snel overzicht hebben van wat er gedaan moet worden, meteen aan het werk, sociaal, toegankelijk, aansluiting zoeken, positief kritisch, flexibel en breed inzetbaar.

Ik heb ervaring in de: (semi) overheid o.a. bij het Openbaar Ministerie Rotterdam, kinderopvang en welzijn; schuldhulpverlening, maatschappelijke opvang (drugsverslaafden), Slachtofferhulp en het onderwijs. Ook heb ik een groot aantal nevenfuncties vervuld op bestuurlijk en juridisch vlak bij maatschappelijke organisaties plus een tweetal toezichthoudende functies als commissaris bij een woningbouwcorporatie en toezichthouder bij een bibliotheek. 

Branche/sector
Gezondheidszorg en welzijnszorg, Juridische dienstverlening, Overheid en semi-overheid, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
Mr, MMO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Ofice, Word, Excel, Power Point
Goed
augustus 2018 - maart 2019
Teamleider Juridische Dienstverlening bij Slachtofferhulp Nederland in Rotterdam
Aansturen team, relatiebeheer, strategie.
december 2017 - april 2018
organisatie advies
Momenteel vervul ik een opdracht bij een vliegtuigonderhoudsbedrijf als extern voorzitter en adviseur vh management.