terug naar selectie

Ibrahim Colak

Assistent Accountant
Vakgebied: Finance & Accounting – accountancy
Functie: Assistent Accountant
Locatie: Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad, Midden-Nederland
Tarief: €75 - €100
Beschikbaarheid: 36 - 40, > 40 uur

BeschikbaarLaatste check: 11 oktober 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Enthousiaste, resultaatgerichte consultant met oog voor cijfers en processen. Ik ben een fijne partner om mee te werken. Ik ben helder en duidelijk in mijn communicatie en sta open voor kritiek. Samen met anderen los ik graag moeilijke vraagstukken op.

Ik krijg energie als ik mijn projecten binnen de deadline met een goed resultaat afrond en ik van meerwaarde ben voor mijn klant. Als mijn werk gewaardeerd wordt, geeft mij dat een boost om nog harder te gaan lopen.

Anderen omschrijven mij als behulpzaam, dienstverlenend, sociaal, ondernemend, analytisch, nieuwsgierig, gedreven, resultaatgericht en zelfstandig. Mensen weten mij ook te vinden als ze een sparringpartner zoeken om een noodsituatie op te lossen. "Aanpakker" is het woord dat mij het beste omschrijft. Ik houd van uitdagingen en neem graag verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. In mijn werk ben ik nauwkeurig, ordelijk, stressbestendig. En ik sta ik altijd met een vriendelijke lach voor mensen klaar. 

Branche/sector
Consultancy, Financiële dienstverlening, Overheid en semi-overheid
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
HBO Accountancy
Leidinggevende ervaringen
Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
Microsoft Office
Goed
Oracle E-Business Suite
Goed
MyCorca
Goed
Cognos
Goed
Key2Financien
Goed
Lias
Goed
februari 2019 - augustus 2019
Senior financieel adviseur
Als Senior financieel adviseur heb ik zorg gedragen voor de totstandkoming van producten van de planning- en controlcyclus. Daarnaast heb ik de vakafdelingen en het management op alle mogelijke manieren op financieel-economisch terrein ondersteund en geadviseerd. Binnen mijn takenpakket ben ik verantwoordelijk geweest voor: - jaarrekeningproces; - opstellen kadernota; - opstellen van begroting en meerjarenplan; - analyseren van rapportages; - advies gevraag / ongevraagd richting de MT; - adviseren en ondersteunen in doorontwikkeling.
oktober 2018 - januari 2019
Business controller
Het adviseren en ondersteunen van het college (burgemeester & wethouders) en het gemeentelijk managementteam (GMT) m.b.t. dienst stadsbeheer;
 - het bewaken van politiek bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen in beleidstukken van het college. daarbij gevraagd en ongevraagd advies geven; - een gesprekspartner voor het management. Het geven van integrale adviezen over complexe sturings-, beheersings- en informatievraagstukken; - het beoordelen van strategisch en lopende dossiers. Daarbij het in beeld brengen van (meerjarige) financiële kansen/risico’s om gericht afwegingen te kunnen maken van de gemeentebrede belangen; - inhoudelijk toetsen van concern jaarrekening, tussentijdse rapportages en begroting (P&C Cyclus); - opstellen van begroting en meerjarenplan; - bewaken van begroting, besteding en uitputting; - opstellen van maand en kwartaal rapportages - analyseren van rapportages; - optreden als sparringpartner voor managers;