terug naar selectie

Harrie Wilms

Operationeel Directeur
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Operationeel Directeur, Adjunct-directeur, Vestigingsdirecteur
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €80 - €135
Beschikbaarheid: 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36, 36 - 40, In overleg uur

Analytisch Fusie Ziekenhuis Transformatie Ondernemingsraad MT Substitutie Samenwerkingsverband Projectmanagement Lean Innovatie Implementatie ZBC Zorgmanager Kostprijsberekening Begroting Medische staf Huisartsenzorg Verandermanagement Directie Strategisch Zorginitiatieven
BeschikbaarLaatste check: 31 maart 2020
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik heb de zorg op nagenoeg al haar aspecten leren kennen. In eerste instantie als professional en leidinggevende, daarna als adviseur/consultant en zorgondernemer. Als adviseur heb ik me vooral bezig gehouden met het voorstellen van verbeteringen in zorgprocessen, met de betrokken professionals en managers. In een aantal gevallen heb ik via een interim-construct kunnen ondersteunen in het realiseren van de verbeteringen middels Zorgprogrammering, gekoppeld aan de uitgewerkte kostprijzen en opgestelde budgetten in een volledig bedrijfsplan voor de betreffende vakgroepen/afdelingen. Vooral de transmurale aspecten, als bij de samenwerking met huisartsen, is een belangrijk aandachtsgebied voor mij de afgelopen jaren.


Met de ervaringen van de verschillende rollen/functies in de ziekenhuiszorg en 1e lijn kan ik stellen dat mijn kracht zit in het realiseren, in het voor elkaar krijgen van organisatieveranderingen, in het meenemen van de betrokkenen. Ik neem verantwoordelijkheid en kan verbeteringen met daadkracht invoeren binnen afdelingen en verbinden tussen afdelingen/sectoren of een ziekenhuis (strategisch plan) als geheel.
U kunt mij omschrijven als een analytisch ingestelde leergierige, stabiele persoonlijkheid. Ik kom het beste tot mijn recht in een omgeving die oproept tot actie met nieuwe ideeën. Met mijn werkverleden op de verschillende lagen van de zorgorganisaties doorzie ik de aan de niveaus gebonden gevoeligheden en kan daar passend op inspelen als manager (a.i.) of projectleider.

Mijn ervaringen met zorgverzekeraars, de NZa, het ministerie van VWS en banken/financiers kan ik eveneens inbrengen bij ondernemende plannen of samenwerkingstrajecten.

Branche/sector
Consultancy, Gezondheidszorg en welzijnszorg
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
drs. MSc
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
15
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
ZIS
Goed
MS-Office
Expert
MCS, Utra-agenda
Goed
Cognos
Goed
Logex
Goed