terug naar selectie

Hans Lansink

Senior Sales Consultant
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – sales
Functie: Senior Sales Consultant, Sales Consultant, Sales manager, Sales medewerker, Sales support manager
Locatie: Heel Nederland, Benelux, België, Duitsland
Tarief: €60 - €125
Beschikbaarheid: In overleg uur

Verpakking Interim Sales Relatie beheer Account Management Business Development New Business After Sales Packaging Verkoop Projectmanagement
Niet beschikbaarLaatste check: 8 mei 2018
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Door mijn jaren lange werkzaamheden in diverse gevarieerde branches, functies en bedrijven beschik ik over een breede kennis en ervaring.

Hierdoor ook een groot international netwerk opgebouwd.

Mijn talen kennis, Duits en Engels, is door de internationale contacten op profesioneel niveau uitstekend (mondeling en schriftelijk)

 

XPacked heeft ruim 10 jaar ervaring in operationele en tactische verpakkingsvraagstukken, verkoop van verpakkingsprojecten, projectmanagement bij verpakking gerelateerde processen en Business Development.


Wie is XPacked

XPacked is door Hans Lansink, een ervaren onafhankelijke commerciële verpakkingsexpert, opgericht.

Met XPacked biedt hij zijn brede internationale ervaring met complexe verkoopprojecten aan voor een divers scala van klanten.

De klanten van XPacked zijn voornamelijk actief in de verpakkingsbranche, bij producenten van een breed aanbod aan producten in de FMCG, maar  ook in de Business to Business markten.

 

Organisaties en bedrijven constateren dat nieuwe ontwikkelingen noodzakelijk zijn voor de groei van de onderneming. De benodigde expertise en capaciteit om dit proces vorm te geven en begeleiden wordt regelmatig extern ingehuurd om zodoende  over de juiste kennis te kunnen beschikken.

Deze expertise biedt XPacked, bij verpakkingsontwikkeling en/of optimalisatie, bij sales vraagstukken, maar ook als projectmanager bij de implementatie van nieuwe verpakkingen of productieprocessen.

Samen met onze opdrachtgevers willen wij bijdragen aan een succesvol product en een positief resultaat.


Waarom XPacked

Door te luisteren naar de klanten en zich te verplaatsen in de opdrachtgever ontstaan creatieve ideeën die na een grondige analyse gedreven en enthousiast uitgewerkt worden tot nieuwe kansen.

Met een jarenlange ervaring beschikken wij over een grondige kennis van diverse markten, verpakkingen en verpakkingsprocessen.

XPacked beschikt over een groot en gevarieerd professioneel netwerk waar we altijd op kunnen terugvallen voor specialistische kennis, maar ook snel de juiste weg vinden voor het optimale resultaat.

Door een flexibele benadering en nauwe samenwerking met onze klanten komen we tot praktische oplossingen.

Wij streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten.

 
Waarvoor kunt u XPacked inzetten

Hans is een bruggenbouwer die met zijn kennis, ervaring en netwerk verbindingen legt tussen diverse disciplines en markten.

Bij verpakkings- en productontwikkeling

Implementatie van nieuwe producten

New Business Development

Ontwikkeling van internationale markten & marktsegment

Sales management

Interim of tijdelijke capaciteit

Internationale vertegenwoordigingen

Packaging Management

Inkoop

Branche/sector
Consultancy, Handel en retail, Industrie en productie, Technische dienstverlening
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Batchelor
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
3
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Word
Goed
Excel
Goed
Outlook
Goed
Powerpoint
Goed
mei 2017 - januari 1970
Onafhankelijk Sales Manager
Samen met een in Duitsland gevestigde Co-packer (loonverpakker), gespecialiseerd in de verwerking van wateroplosbare folie (PVA/PVOH), ontwikkelen van deze markt in de Benelux en Duitsland. Concept benoemd als "Total Clean" waarbij de klanten volledig worden ontzorgd. Doelgroep FMCG en Profesional Cleaning. Bij dit project adviserend op het gebied van de verpakkingen naar de opdrachtgever, maar ook de potentiele klanten. Ontwikkeling van de producten alsmede het totale concept staan centraal.
april 2016 - juli 2017
Sales Consultant
Verkennen en ontwikkelen van de Duitse markt ten behoeve van een producent van machines voor het afvullen van vloeistoffen. Resultaat een goed inzicht in de potentie en uitdagingen voor een Belgische firma in Duitsland. In totaal 65 actuele projecten gelokaliseerd met een waarde van > € 10 miljoen. Project overgedragen om de opdrachtgever de gelegenheid te bieden middels agenten de markt verder te ontwikkelen. Tijdsbesteding gemiddeld 3 dagen per week.