terug naar selectie

Frank Geurts Alberding

Algemeen directeur / CEO
Vakgebied: Management & support – directie
Functie: Algemeen directeur / CEO, Commercieel Directeur, Operationeel Directeur, Vestigingsdirecteur
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €110 - €150
Beschikbaarheid: 36 - 40, In overleg uur

Organisatie-ontwikkeling
Beschikbaar vanafLaatste check: 23 mei 2019
Contact
Profiel
CV & Portfolio

Na 20 jaar ervaring in (her)structureringen van organisaties blijven de kernwoorden structuur, eenvoud en gedrevenheid mij bezighouden. Ik kan het ook formuleren vanuit de vraag hoe de medewerkers in hun kracht te brengen. Essentieel is de leiderschapsstijl, die leidt tot transparante duidelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

Verwacht niet, dat elke medewerker het bedrijfsbelang kan overzien. Ga uit van de wil om vanuit een zekere vorm van comfortzone tot werkplezier te komen. Grip houden op de voortgang levert een schouderklop op, die wenselijk is om een sportieve topprestatie te onderhouden.

En de bedrijfsprocessen? Richt ze in om de aansluiting met externe processen te borgen, kijk naar eenvoud en verhef complexe situaties tot bijzondere interne projecten.

De reden om je organisatie zo in te richten is dat continuïteit schuilt in alert gedrag voor elke variabele, die van invloed is op de route die je volgt. Het gaat niet om de beste mensen met de hoogste kwalificaties, maar om de meest gedreven medewerkers die het enthousiasme oppakken om de wedstrijd te winnen.

Een gesprek geeft inzicht, een organisatiescan is vlot gemaakt. Wijzigingen aanbrengen kost meer tijd en vooral overtuigingskracht. Alles om medewerkers in hun kracht te krijgen…

Frank Geurts Alberding

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Energiebedrijven, Handel en retail, Industrie en productie, Overheid en semi-overheid, Technische dienstverlening
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
7
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
ERP, Microsoft
Goed
Beschikbaar per
01-07-2019