terug naar selectie

Francois Meijer

Hoofd Communicatie
Vakgebied: Marketing, Sales & Communicatie – communicatie
Functie: Hoofd Communicatie, Communicatie adviseur, Communicatie Directeur, Communicatie manager
Locatie: Brabant, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Randstad, Benelux, België
Tarief: €70 - €125
Beschikbaarheid: > 40 uur

positioneren vernieuwen versnellen verbinden
BeschikbaarLaatste check: 17 februari 2020
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Voor een ambitieuze, commerciële organisatie die beter wil presteren op de markt, lever ik de juiste ingrediënten. Met verbeeldingskracht en creativiteit in het creëren van meerwaarde voor de klant, realiseer ik innovatieve proposities. En vertaal deze, met helicopterview, naar integraal marketing-, communicatie- en verkoopbeleid. Vernieuwen vanuit customer insights en gebruikmakend van de aanwezige krachten van het bedrijf. Een succesvollere positionering op de markt te claimen, is mijn ambitie.

Men ervaart mij als een ontdekker van kansen en talenten en die dit benut in het belang van bedrijf en medewerker. Het vinden en vergroten van synergie en dynamiek is mijn doel en ik voeg professionaliteit, authenticiteit en humor toe aan mijn omgeving.

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Communicatie en Media, Energiebedrijven, Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Handel en retail
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
NIMA C
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
4
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
MS Office
Goed
Promatie CRM
Goed
Zoho CRM
Goed
april 2019 - februari 2020
Marketing, communicatie en sales manager
 Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het merk, de positionering, marketing, communicatie en sales.  Introductie van een modulaire flexwoning op de markt van woningcorporaties en gemeenten.  Ontwikkeling en in de markt plaatsen van een dienstverleningsconcept om gemeenten te ondersteunen in het ontwikkelen van een flexibele schil in hun huisvestingsbeleid.  Opzet en aansturing verkoopafdeling.
januari 1970 - augustus 2019
Executive Search Consultant
 Verantwoordelijk voor het gehele research traject vanaf intake functieprofiel, opstellen en afstemmen ervan, kandidaten zoeken vinden, afnemen van telefonische of skype interviews, kandidaat interviews afnemen met consultant, opstellen evaluaties t.b.v. klant, presenteren aan klant, uitnodigen kandidaten voor gesprek met klant, gesprekken voor en na klantinterview met kandidaten en klant om feedback te verzamelen, evt. bemiddeling en/of salarisonderhandeling, natrekken referenties, schrijven tussentijdse voortgangsrapporten tot eventuele onboarding begeleiden.  Opdrachten voor Capgemini, Friesland Campina Duitsland, Total Design en Bidfood voor functies op managementteam en directieniveau.