terug naar selectie

Farah Klinkers

Projectmanagement support
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: Projectmanagement support, Projectcoördinator, (Bedrijfskundig) adviseur, Project manager, Projectplanner
Locatie: Brabant, Gelderland
Tarief: €75 - €100
Beschikbaarheid: 20 - 24, 24 - 32, 32 - 36 uur

Projectmanagement support pmo Projectplanner project management projectleider projectondersteuner Projectcoördinator
Niet beschikbaarLaatste check: 4 juni 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben een hoogopgeleide, ambitieuze professional met kennis en meer dan 10 jaar werkervaring in klantrelatie- en projectmanagement binnen de IT sector. Als ervaren Projectleider / Project Management Officer (PMO) ben ik sterk in communicatie, organisatie en planning met een duidelijke focus op het behalen van de gewenste doelen en resultaten in combinatie met een maximale klanttevredenheid.

Ik ben een teamplayer in hart en nieren die met alle typen mensen kan samenwerken, enthousiasmeren en overtuigen, maar ik kan ook uitstekend zelfstandig werken. Ik ben punctuele Projectleider / PMO’er die planmatig werkt en een goed overzicht houdt over de business case, planningen opzet, afstem en update, voortgang rapporteer (highlight reports), kwaliteit bewaak, status financiën/ budgetten update en rapporteer en issues/ risico’s en changes verzamel, inventariseer, afstem, communiceer en afhandel met betrokkenen.

Mijn voorkeur gaat ernaar uit dat projecten gemanaged worden met het Agile Scrum raamwerk waardoor snelle passende resultaten geleverd kunnen worden binnen een realistisch termijn, verwachtingen en risico’s kunnen goed gemanaged worden en er zijn genoeg momenten en mogelijkheden om tijdig bij te sturen. Naast mijn Agile Scrum ervaring, heb ik ruime Prince2 ervaring en ben ik Prince2 gecertificeerd (Foundation en Practitioner).

Meerdere projecten waarin ik de rol van Projectleider / Project Management Officer (PMO) had, waren turbulent, onder tijdsdruk, complex binnen een politieke omgeving waar veel verschillende belangen waren bij verschillende partijen (bijvoorbeeld projecten bij Rabobank International en Allianz). In dit soort grote complexe projecten blijf ik alert, goed georganiseerd, communicatief sterk en weet ik structuur te houden, zodat alle informatie geordend en beschikbaar is en blijft (tevens via een projectdossier op SharePoint). Tijdens verschillende projecten heb ik in Excel mijn eigen projectdashboard ontwikkelt en gebruikt ten behoeve van managementinformatie, zodat met één druk op de knop een dashboard beschikbaar kwam en de projectstatus op elk moment opvraagbaar was (gemaakte en geplande uren en budget euro’s, inzicht in planning resources en mijlpalen).

Branche/sector
Consultancy, Energiebedrijven, Financiële dienstverlening, Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur, Industrie en productie, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Overheid en semi-overheid, Telecommunicatie, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
Master of Science opleiding Bedrijfswetenschappen
Leidinggevende ervaringen
Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, SharePoint)
Goed