terug naar selectie

Cees Ridder

HR directeur
Vakgebied: HR & Personeel – management
Functie: HR directeur, HR manager, HR Officer, Human Resource Manager, Projectmanager HRM
Locatie: Flevoland, Friesland, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Randstad, Midden-Nederland, West-Nederland
Tarief: €95 - €105
Beschikbaarheid: 36 - 40, > 40 uur

HR management Recruitment P&O
Niet beschikbaarLaatste check: 12 augustus 2019
Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ervaren HR-manager, operationeel tactisch en strategisch sterk én in het aansturen en op het verder ontwikkelen en professionaliseren van afdelingen HRM en organisaties.

Gewend om te werken binnen een decentrale (matrix) organisatie en om te gaan met de verschillende (tegengestelde) belangen.
Ondanks mijn “grijzende haren en brilletje” ben ik energiek, flexibel en modern in mijn opvattingen en manier van werken.

Mijn leiderschapsstijl is transparant, energiek en richtinggevend, met aandacht voor en betrokkenheid bij mijn medewerkers. Naast operationele aansturing van afdelingen, ben ik deskundig in het in gang zetten en realiseren van verbeter-trajecten binnen de vooraf afgesproken targets.

Ik word erkend als een integere vakman met humor en relativeringsvermogen, gericht op praktisch resultaat en samenwerking op alle niveaus. Ik heb niet alleen aandacht voor het proces en resultaat, maar zeer zeker ook voor de mens.

Door middel van verbinding en overtuigingskracht weet ik draagvlak, begrip en beweging te creëren. Zowel binnen de eigen afdeling(en) als in de lijnorganisatie als klant. Ik ben deskundig en inspirerend en een sparringpartner voor directie, management en mijn medewerkers.

Ik ben standvastig waar dat moet, flexibel waar het kan!

Ik beschikt over ruime ervaring in het werken binnen de private sector

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Energiebedrijven, Facilitaire dienstverlening, Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Handel en retail, Industrie en productie, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Overheid en semi-overheid, Technische dienstverlening, Transport en Logistiek, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
5
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
ADP Workforce
Matig
april 2018 - november 2018
Hoofd P&O
Aansturing afdeling HRM SPP & HR Analytics
oktober 2016 - maart 2018
Hoofd HRM
Aansturing afdeling HRM HR optimalisatie traject doorgevoerd Nieuw dienstverleningsmodel geimplementeerd HR informatiesysteem geimplementeerd (ADP Workforce)
augustus 2014 - december 2016
Hoofd P&O
Aansturing afdeling P&O Nieuw dienstverleningsmodel geimplementeerd MD programma ontwikkeld en geimplementeerd HR content geimplementeerd