terug naar selectie

Caroline Veekens-Jansen

Personal assistent / PA
Vakgebied: Management & support – secretarieel/backoffice
Functie: Personal assistent / PA, Directiesecretaresse, Secretaresse, Secretaris
Locatie: Brabant, Gelderland
Tarief: €40 - €50
Beschikbaarheid: 20 - 24 uur

Directiesecretaresse / PA
Niet beschikbaarLaatste check: 25 februari 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Persoonlijke omschrijving: 

Van structuur aanbrengen kan ik geen genoeg krijgen. Ik ben kordaat, doortastend en integer. Daarnaast ben ik een ondernemend type en kan mij goed staande houden in een snel veranderende en niet altijd even gestructureerde omgeving. Ik houd van hard werken én zeker ook tijd voor gezelligheid!

Rechterhand van de directie met de nadruk op timemanagement in de breedste zin van het woord. Ik neem graag werk uit handen, ben organisatorisch en planmatig sterk en ben niet snel uit balans te krijgen. 

Een sportieve, representatieve persoon met organisatietalent en doorzettingsvermogen. In de afgelopen jaren heb ik bij verschillende opdrachtgevers de kans gehad fantastische en leerrijke ervaringen te kunnen opdoen. Mede door deze ervaringen heb ik mijzelf kunnen ontplooien tot een proactieve, klantgerichte professional.

 

Branche/sector
Bouw en Vastgoed, Facilitaire dienstverlening, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
MBO
Titel (afgeronde opleiding):
MBO
Leidinggevende ervaringen
Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2012
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
Ervaring Office365
Goed
maart 2012 - januari 2019
directiesecretaresse
Ondersteunen van directie in uitvoerende en administratieve taken; Grondig filteren van alle binnenkomende zaken en sorteren op basis van prioriteit alvorens door te spelen; Agendabeheer en bewaken van acties en follow-up voor de wekelijkse directiemeeting; Het organiseren van bijeenkomsten én zorgen voor een adequate opvolging; Verzorgen van diverse stukken voor meetings; Plannen van bezoeken en ontvangsten aan en door klanten in binnen- en buitenland.