terug naar selectie

Carlo Spelten

Project manager
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: Project manager, Projectcoördinator, (Bedrijfs-) Adviseur
Locatie: Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden-Nederland, West-Nederland
Tarief: €100 - €120
Beschikbaarheid: 36 - 40 uur

Niet beschikbaarLaatste check: 4 maart 2019
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben een enthousiaste, vernieuwende en veelzijdige programmamanager c.q. veranderaar. Ik ben zeer gedreven in het opstarten van programma’s en projecten en het opbouwen van commitment en motivatie bij medewerkers en management. Ik weet directe collega’s, management en andere belanghebbenden te mobiliseren en te bewegen tot samenwerking om (organisatie)doelen te realiseren.

Ik heb als programma- en projectmanager grote complexe business en IT-implementaties begeleid bij grote financiele instellingen zoals delta lloyd, Postbank, ING, Aegon en Zwitserleven en overheidsinstanties zoals De Connectie, Port of Rotterdam en diverse ministeries.

Ik ben voortdurend werkzaam geweest in sterk veranderende omgevingen waarin ik zowel regisseur als gesprekspartner ben geweest voor veel verschillende disciplines binnen die organisaties.

Branche/sector
Consultancy, Financiële dienstverlening, Overheid en semi-overheid, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
3
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Geen hardcore IT. Expertise gericht op Programmamanagement van ICT- en businessprojecten op oa. het gebied van harmonisatie van de infrastructuur, supply demand inrichting en security & informatiebeveiliging.
Expert
december 2017 - oktober 2018
Programmamanager
Verantwoordelijk voor het programmamanagement van ICT- en businessprojecten op oa. het gebied van harmonisatie van de infrastructuur, supply demand inrichting en security & informatiebeveiliging. Verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van programma- en projectmanagement binnen De Connectie.
december 2016 - december 2017
Programmamanager
HDI Rotterdam Aansturing verschillende (inhoudelijke) teams binnen de businessline Marine op het gebied van procesverbetering en optimalisatie. Ondersteuning en advisering van het managementteam op het gebied van het besturen van de businessline Marine.