terug naar selectie

Brian Kortwijk

Credit controller
Vakgebied: Finance & Accounting – control
Functie: Credit controller
Locatie: Heel Nederland, Europa
Tarief: €45 - €135
Beschikbaarheid: In overleg uur

Niet beschikbaarLaatste check: 23 oktober 2017
Contact
Profiel
CV & Portfolio

Al bijna 20 jaar houd ik mij bezig met mijn passie: credit management en incasso. Daarnaast heb ik ruime ervaring met cash management. Dit alles binnen banken en complexe (inter)nationale organisaties die zowel in de B2B als ook in de B2C markt opereren.

Ik heb een opgeruimd en vrolijk karakter. Ik ben in staat om complexe problemen te vertalen naar eenvoudige pragmatische oplossingen en ik communiceer makkelijk.  Ik vind het leuk om mensen te verbinden, kennis over te dragen en collega’s helpen zich verder te ontwikkelen. Mensen ervaren mij als eenvoudig benaderbaar. Daardoor kan ik mij tussen alle rangen en standen in een organisatie bewegen. Nieuwe materie maak ik mij makkelijk eigen en door mijn ervaring kan ik snel zelfstandig aan de gang. Ik heb een scherp oog voor de belangen van de verschillende stakeholders in en buiten de organisatie en kan ook omgaan met politiek in een bedrijf.

Ik kan de tactische en strategische wensen van mijn opdrachtgevers/leidinggevende(n) in kaart brengen, te benoemen en om te zetten naar operationele oplossingen. Analytisch ben ik sterk, ik heb cijfermatig inzicht en ik werk nauwkeurig. Daarnaast ben ik leergierig en resultaatgericht.

Branche/sector
Consultancy, Facilitaire dienstverlening, Financiële dienstverlening, Handel en retail, Industrie en productie, Juridische dienstverlening, Onderwijs en Onderzoek, Transport en Logistiek, Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
6
Ervaring als MT-lid
Nee