terug naar selectie

Berryl Linthorst

Project manager
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: Project manager, (Bedrijfskundig) adviseur
Locatie: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Noord- Nederland, Oost-Nederland
Tarief: €90 - €100
Beschikbaarheid: 32 - 36 uur

Projectmanager Management Consultant
Niet beschikbaarLaatste check: 9 juni 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Elke organisatie verandert voortdurend, maar hoe houd u grip? Belangrijk is helder te hebben waarom u verandert, waar die verandering toe leidt en hoe u daar komt. Daarbij zorgt een actieve eigen inbreng van de organisatie voor draagvlak en succes. Hoe krijgt u alle medewerkers zover dat ze dezelfde kant op gaan?
Als professional bied ik een onafhankelijk organisatieadvies en een professionele begeleiding van directie en management bij ontwikkel- en verandertrajecten. Dit is mogelijk door de sterke en ontwikkelkanten van uw huidige (beheer) organisatie in kaart te brengen en samen te werken aan een toekomstgericht ontwikkelplan. Door samen uit bestaande denkpatronen te stappen creëren we ruimte voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.
 

Branche/sector
Consultancy, Gezondheidszorg en welzijnszorg, Informatie en Communicatie Technologie (ICT), Banken en Verzekeraars
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
Post-HBO
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
7
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
Sharepoint
Goed
Office
Goed
januari 2018 - januari 2019
Projectmanager/ Management Consultant
Betreft het organisatorisch voorbereiden van de implementatie van het nieuwe EPD, inrichten van de change organisatie, herstructureren run organisatie.
juli 2017 - december 2017
Service Level Manager
Betreft de outsourcing van het IT landschap van Royal Flora Holland naar Conclusion. Het maken en contracteren van afspraken op het gebied van IT dienstverlening.
maart 2012 - augustus 2016
Management Consultant
Schrijven en doorvoeren blauwdruk herorganisatie Ondersteunende diensten Vivium Zorggroep met besparingstarget van 20% op materiele en personele kosten door straight through processing en zelfsturing