terug naar selectie

Annemarie de Bruijn

Project manager
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: Project manager, Projectcoördinator, Projectmanagement support
Locatie: Noord-Holland
Tarief: €60 - €70
Beschikbaarheid: 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, In overleg uur

Menselijk Proactief Procesbegeleiding Operationeel Verandermanagement Scrum Master PSMI Transparant Implementatie Georganiseerd
Niet beschikbaarLaatste check: 22 mei 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik ben breed inzetbaar als projectmanager, Scrum Master en trainer. Begin 2019 heb ik mijn PSMI certifcaat behaald, nadat ik in 2018 een digitaliseringsproject heb geleid in een Agile omgeving. Ik ben sterk in coachen van teams en het scheppen van de gewenste randvoorwaarden, waardoor een ontwikkel- of projectteam optimaal kan samenwerken en de gewenste resultaten behaalt. Ik schep orde in chaos, houd er van processen te stroomlijnen en breng graag structuur aan.
Mijn kracht ligt bij het begeleiden van het proces van implementatie van nieuwe manieren van werken. Ik motiveer medewerkers om gezamenlijk tot een mooi resultaat te komen, waarbij het me lukt goede sfeer in de samenwerking te creëren en te behouden.

Anderen omschrijven mij als proactief, georganiseerd, transparant, zeer sterk in plannen in de tijd en in staat om een project te managen met menselijkheid. De Scrum pijlers voelen voor mij daardoor als een tweede natuur en zeer 'eigen'.

In de non-profit sector heb ik jongerenwerkers, jeugdhulpverleners en docenten getraind op signaleren en bespreekbaar maken van middelengebruik bij jongeren.

Voorbeelden van wat ik verder heb gedaan, zijn: opzetten van peereducatie projecten voor en met migranten, coördinatie van bouwen van online modules of websites, coördinatie en organisatie van trainingen en het succesvol indienen van de accreditatie aanvraag voor beroepskrachtentrainingen bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.
Bekijk ook mijn eigen website www.ggz-projectmanagement.nl

Branche/sector
Gezondheidszorg en welzijnszorg, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Bachelor
Leidinggevende ervaringen
Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
Word
Goed
Outlook
Expert
Excel
Goed
Powerpoint
Goed
Wordpress
Goed
Joomla!
Goed
Salesforce
Matig
mei 2018 - februari 2019
Scrum Master
Procesbegeleider van implementatie van applicatie in CRM systeem SalesForce waarin monitoring en evaluatie van projecten plaats vindt • Scrum Master van het projectteam en de daarbuiten betrokken collega’s van alle relevante afdelingen (m.n. de programma afdeling, maar ook financiën, data/functioneel applicatie beheer, communicatie en fondsenwerving). Aanspreekpunt voor het gehele project, verantwoordelijk voor de interne planning en het coördineren van de uitvoering van het werk door alle betrokkenen. Richting geven aan het beoogde veranderingsproces • Rapportage en advies aan het MT bij het nemen van strategische beslissingen rondom het project. Zorgen voor draagvlak en begrip • Externe coördinatie en aansturing van de softwareleverancier, hierbij ondersteund door betrokken externe adviseurs (consultants) • Informeren en waar mogelijk afstemming binnen de Internationale SOS Federatie over de inhoud en voortgang van het project • Verantwoordelijkheid voor projectvoortgang en budgetbeheer, scope bewaking en administratie
maart 2018 - april 2018
Adviseur verbeterslag Mijnihelp.nl en online zelfhulp Omgaan met stress
• Advisering verbeterslag mijnihelp.nl op inhoud, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid
november 2017 - juli 2018
Project coördinator
• Coördinatie tbv KOPP/KVO trainingen in Amsterdam. Doelgroepen: kinderen, ouders en beroepskrachten. • Accreditatie aanvraag bij SKJ voor beroepskrachtentraining van professionals in de Jeugdzorg succesvol ingediend • Ontwikkeling scholingsbeleid voor het Arkin preventie Jeugd-team