terug naar selectie

Annemarie de Bruijn

Projectcoördinator
Vakgebied: Management & support – project & overig
Functie: Projectcoördinator, Projectmanagement support
Locatie: Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Tarief: €60 - €70
Beschikbaarheid: 16 - 20, 20 - 24, 24 - 32, In overleg uur

Transparant Proactief Georganiseerd Menselijk Operationeel Verandermanagement Procesbegeleiding Implementatie
Niet beschikbaarLaatste check: 24 februari 2019
Linkedin Website Contact
Profiel
CV & Portfolio

Ik leid projecten in de GGZ of non-profit sector. Mijn kracht ligt bij implementatie- en change management projecten.

Het lukt mij om medewerkers te motiveren anders te gaan werken wanneer het nodig is, ook wanneer er eerst weerstand is tegen de nieuwe manier van werken. Ik verbind waar nodig en kap af waar energie weg loopt.

Anderen omschrijven mij als proactief, georganiseerd, zeer sterk in plannen in de tijd en in staat om een project te managen met menselijkheid.

Voorbeelden van wat ik heb gedaan, zijn: coördinatie van een digitaliseringsproces, opzetten van peereducatie projecten voor en met migranten, coördinatie van bouwen van online modules of websites, coördinatie en organisatie van trainingen en het succesvol indienen van de accreditatie aanvraag voor beroepskrachtentrainingen bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. 

Branche/sector
Gezondheidszorg en welzijnszorg, Onderwijs en Onderzoek, Overheid en semi-overheid, Welzijn, jeugdzorg en kinderopvang
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
HBO
Titel (afgeronde opleiding):
Bachelor
Leidinggevende ervaringen
Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
1
Ervaring als MT-lid
Nee
Software kennis
Word
Goed
Outlook
Goed
Excel
Goed
Powerpoint
Goed
Wordpress
Goed
Joomla!
Goed
Salesforce
Matig
mei 2018 - februari 2019
Project coördinator
Coördinatie van implementatie van applicatie in CRM systeem SalesForce waarin monitoring en evaluatie van projecten plaats vindt • Coördinatie van het projectteam en de daarbuiten betrokken collega’s van alle relevante afdelingen (m.n. de programma afdeling, maar ook financiën, data/functioneel applicatie beheer, communicatie en fondsenwerving). Aanspreekpunt voor het gehele project, verantwoordelijk voor de interne planning en het coördineren van de uitvoering van het werk door alle betrokkenen. Richting geven aan het beoogde veranderingsproces • Rapportage en advies aan het MT bij het nemen van strategische beslissingen rondom het project. Zorgen voor draagvlak en begrip • Externe coördinatie en aansturing van de softwareleverancier, hierbij ondersteund door betrokken externe adviseurs (consultants) • Informeren en waar mogelijk afstemming binnen de Internationale SOS Federatie over de inhoud en voortgang van het project • Verantwoordelijkheid voor projectvoortgang en budgetbeheer, scope bewaking en administratie
maart 2018 - april 2018
Adviseur verbeterslag Mijnihelp.nl en online zelfhulp Omgaan met stress
• Advisering verbeterslag mijnihelp.nl op inhoud, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid
november 2017 - juli 2018
Project coördinator
• Coördinatie tbv KOPP/KVO trainingen in Amsterdam. Doelgroepen: kinderen, ouders en beroepskrachten. • Accreditatie aanvraag bij SKJ voor beroepskrachtentraining van professionals in de Jeugdzorg succesvol ingediend • Ontwikkeling scholingsbeleid voor het Arkin preventie Jeugd-team