terug naar selectie

Albert Post

Operations Manager
Vakgebied: Management & support – management
Functie: Operations Manager, Afdelingsmanager, Inkoop manager, Manager Bedrijfsbureau, Manager Kwaliteit, Manager Logistiek
Locatie: Heel Nederland
Tarief: €75 - €125
Beschikbaarheid: In overleg uur

5S Continue Verbeteren Lean Productie
Niet beschikbaarLaatste check: 4 maart 2018
Linkedin Contact
Profiel
CV & Portfolio

Resultaatgerichte People-Manager met een gedegen technische basis, brede interesses en uitstekende sociale vaardigheden. Operationele en leidinggevende ervaring opgedaan in diverse productieorganisaties gebaseerd op moderne organisatietheorieën. Diverse verbeteringen doorgevoerd op het gebied van Supply Chain, productie mechanisaties, Lean Methodieken en ERP implementaties. Pragmatische teamspeler die het belang onderkent van het samenwerken tussen de diverse bedrijfsdisciplines en het continue verbeteren op alle niveaus.

Branche/sector
Consultancy, Industrie en productie
Hoogst afgeronde opleidingsniveau
WO
Titel (afgeronde opleiding):
Ir.
Leidinggevende ervaringen
Strategisch, Tactisch, Operationeel
Aantal jaren werkervaring als zelfstandige
2015
Ervaring als MT-lid
Ja
Software kennis
SAP
Goed
MS Office
Goed
augustus 2017 - februari 2018
Service Manager
Verantwoordelijk voor de service afdeling van onderneming met een installed base van 600 apparaten in Nederland. De doelstellingen waren; verbeteren van de operationele performance, verhogen van klanttevredenheid en integreren van twee afdelingen. Na 3 maanden zijn deze doelen bereikt. NU wordt gewerkt aan het veranderen van de organisatie van een incidenten gestuurde organisatie naar een proces gestuurde organisatie.